2777
2789
عنوان

روانی شدم فیلم عروسیم رو پاک کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 131 پست
میدونی چیه وقتی بخاطر چهار عکس ده میلیون میگیرن این چیزا باید به جون بخرن موقع پول باشه باید در خدمت ...

ایشون فک کنم وکیل وصی اسیه با شاید حتی خودشه با یه اکانت دیگه😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میگم یعنی نمیشه ریکاوری کنن یا بکاپ بگیرنچجوری پاک میکنن وقتی هزینه هاشو گرفتن

میتونه ریکاروی کنه بهت حق میدم برو صنف شون هم‌پيگيري کن مجبوره فیلمت بهت تحویل بده تو هزینه ها رو دادی اون هزینه اضافه میخواد که بحثش جداست حداقل اینکه باید قبل پاک کردن فیلم باهتون‌تماس میگرفت میگفت میخوام‌ پاکش کنم نه سرخود بدون اطلاع قبلی فیلم‌مردم پاک کنه

وااااااااااای خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣 افسرده بودم یکم خندوندی منو🤣🤣🤣🤣

متاسفانه وقتی از زندگی کسی خبر ندارن نظر میدن سوژه میسازن شوهر من کارش اینجا نیس کلا .من راه حل خواستم اگ پیش اومده برا کسی کمک کنه 

من الان متن اسی رو‌دوباره خوندم نوشته چند ماه بعد باردار شدم ننوشته که از روز اول پس وقت داشتن به هر ...

وای اره دیدی چه گناه نابخشودنی کرده

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

آتلیه منم نگه داشته بود حتی عکسها هنوز نیوردم😵‍💫😂

برووو بگیر همین امروز 

وگرنه فردا به جای اسی تو باید تاپیک اشک گریه و زاری بزاری 

بالاخره اتفاق که دست آدم نیست نگاه می‌کنی آتلیه جمع کرد رفت یا آتیش گرفت اون موقع این خنده به گریه تبدیل میشه

عزیزم بحث گناه نیس که این که کم‌کاری خودمونو بندازیم گردن‌بقیه بده تازه میخواد شکایت کنه کلی عواقب د ...

پرسید میتونم شکایت کنم یا نه خواست بدونه میتونه به فیلمش برسه یانه دلیل این همه سرزنش رو نمیفهمم

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

ایشالا که بتونه

ایشالله

خب به همسرش میگفت به مادرش میگفت به خواهر و دوستش میگفت به خودشون زنگ میزد براش بفرستن با واتساپ و ت ...

ملت علافن ؟من کمتر از عزیزم نگفتم بتون تا شرایط قرار نگیری نمیدونی چی میگم اون موقه اوایل پیگیری میکردیم آماده نبود هنوز 

پس من چی بگم ؟من هزینه دادم میکاپ سالن، آتلیه باغ،لباس،

از۱۲ظهر تا۶بعداز ظهر آتلیه تو بارون و شرایط بد هوا 

تسویه کامل انجام شده 

مرسی گلم

عزیزم من زنگ زدم به اتلیه چون خودم کار داشتم مشکل شما رو گفتم...گفت اتلیه ها با هم فرق داره بعضیا ۶ ...

مرررسی عزیز دلم واقعا قلبم بجا این همه سرزنش بقیه کاربرا حتی بارداری منو مسخره کردن