2777
2789
این حرفت کاملا اشتباهه عزیزم این دنیا ذاتش همینه دنیا با درد و رنج آمیخته شده حتی لذت هم تو این دنیا ...

واقعا چرا خدا خواسته همچین بازی رو شروع کنه  ک تهش ی سریا برن جهنم ی سریا بهشت 

ک تهش چ بشه ؟ خدا ک از قبل میدونست ما خیلیامون جنبه نداریم آخرش جهنم میریم کاش این امتحان رو نمیگرفت

آخه این چ بازی ای هست کاش میشد لفت داد 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

که چی بشه چرا؟! مگه خدا استغفرالله مرض داره؟! مگه خدا از زجر تو خوشحال میشه؟! تو خودت با کلی زحمت و ...

قران کریم فرموده هربدی به خودتان میرسد از جانب خودتان هس 

تو زندگی قبل گناه کردی این زندگی هم جهنم زندگی قبلته که داری پاک میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داده و تو هم خودت از بین چنتا زندگی اینو قبول کردی ولی بمحض اومدن فراموش کردی مثل خوابامون که چشممون ...

هوووف می شد کلا دنیا نیام؟ چه سمیه خب؟

حالا اگه من نبودم چی می شد؟

قران کریم فرموده هربدی به خودتان میرسد از جانب خودتان هس تو زندگی قبل گناه کردی این زندگی هم جهنم زن ...

بیا رسیدیم به مسئله زندگی قبلی که کذب محضه😐

انقد هیچ توجیهی ندارین ربطش میدین به افسانه زندگی قبلی 

اینو شنیده بودم دقیقا ولی فکرنمیکردم واقعا راست باشه. یعنی اونایی ما فکرمیکنیم مردن الان دارن زندگی ...

گفتم دیگه تو یه دنیای دیگه دارن زندگی میکنن 

اونجا یجورایی هم شبیه بهشت و جهنمه هم شبیه دنیاست 

یه لول بالاتر از اینجاست 

که این ینی همین امتحان ها و همین چیزایی که الان داریم انجام میدیم اونجا هم هست خب 

بهشت و جهنم برای اینکه دوباره تمام این کارهامونو حساب میکنن ریز به ریز خیلی دقیق حساب میکنن و اونجا دیگه همه چی جاودانه ست ینی اگه بری بهشت تا ابد بهشت میمونی اگه بری جهنم بعضیا تا ابد می‌مونن بعضیا انقد می‌مونن تا گناهان شون پاک شه بعد برمیگردن 

تازه بهشت و جهنم هم برای خودش لول و طبقه داره 

طبق اعمالت که محاسبه کردن برات یه جایی میری 

اعمالت هم وقتی میخواد حساب بشه همه رو متل فیلم از جلو چشت رد میکنن خودت میبینی حس میکنی یادت میادحتی وقتیکه خدا بهت فرصت جبران هم داده یادت میاد بعد دیگه اونجا پی به عدالت خدا میبری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قران کریم فرموده هربدی به خودتان میرسد از جانب خودتان هس تو زندگی قبل گناه کردی این زندگی هم جهنم زن ...

کدوم آیه هس

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

زندگی قبلی اصلا وجود نداره این حرفو ب قرآن ربط نده 

تو عالم ذرهمچیمونو خودمون انتخاب کردیم و مشتاقانه منتظر این بودیم بیایم رو زمین وروحمونو رشد بدیم � ...

اگر این درست باشع پس یعنی سرنوشت ما نوشته شده و ما فقط داریم بازی میکنیم مثل بازیگرعا پس چرا خدا باید مجازات یا پاداش بهمون بده؟🤔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
واقعا چرا خدا خواسته همچین بازی رو شروع کنه ک تهش ی سریا برن جهنم ی سریا بهشت ک تهش چ بشه ؟ خدا ک ا ...

برای اینکه اگه خودش از همین اول اینکارو می‌کرد خیلیا اعتراض میکردن میگفتن اگه بهمون فرصت داده می‌شد شاید عوض میشد یا شاید کاره دیگه میکردیم و اینکه میزان صداقت افراد هم باید مشخص میشد برای همین خدا اینهمه امتحان میگیره آزمون میگیره 

خدا هم نمیخواد کسیو بفرسته جهنم میدونی جهنم چیه؟! همین اعمالی که ما الان داریم انجام میدیم بهشت و جهنم در واقع هیمن اعمال ما هستن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چنتا کتاب خوندی؟یا همسنجور دهنتون باز میکنید فقط انکار بلدید؟

کتاب تفسیر دل 

تفسیر مهر 

از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلیم میشم 

تفسیره سوره یس و صافات هستن همون قران خودتون که میگید رد کرده 

اگه ایه ای مبنی بر رد بیارید همینجا مثل سگ پارس میکنم

ولی این دوتا کتاب کلی ایه مبنی بر تایید زندگیهای قبل اورده

چنتا کتاب خوندی؟یا همسنجور دهنتون باز میکنید فقط انکار بلدید؟

کتاب تفسیر دل 

تفسیر مهر 

از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلیم میشم 

تفسیره سوره یس و صافات هستن همون قران خودتون که میگید رد کرده 

اگه ایه ای مبنی بر رد بیارید همینجا مثل سگ پارس میکنم

ولی این دوتا کتاب کلی ایه مبنی بر تایید زندگیهای قبل اورده

کتاب تفسیر دل تفسیر مهر از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلی ...

به عنوان یه مثلا مسلمون که به بهشت و جهنم اعتقاد داره

فقط می تونم به مسئله زندگی قبلی بخندم😐😂

چون برای قبول این که الکیه خوندن خود قرآن و دین اسلام کفایت می کنن