2777
2789
اشتباه ریپ زدی ولی

عه 😅 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شعار دادن آسونهدو روز برو بین داعشیا زندگی کن ببینم می تونی همین قد مثبت اندیش باشی یا نه؟واقعیت این ...

شعار ندادم  پرسیدی بازم میاین به این دنیا منم جواب دادم  اگه صد بار دیگه ام بگن میخوای بیای به این دنیا از ته قلبم میگم بله  

شما نظر مخالفت بگو شعار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم کلا نمی خوام زندگی کنماون وقت شما حرف از پیشرفت و خوبی کردن می زنین؟من چرا باید تو بازی ای ک ...

چون هدف رو از دست دادی 

پیداش کن و با لذت زندگی کن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عاهان جدی؟این همه آخوند و عالم میان حرف از بهشت و جهنم می زنن و این که زندگی فقط یه باره حتی آیه صری ...

مباحثو قاطی نکن 

تناسخ هیچ تناقضی با بهشت وجهنم نداره فقط شکلش متفاوته 

گفتم که مثل بیسوادا فقط انکار نکنید مطالعه کنید بعد بیاید با دلیل رد کنید 

در خانه اگر کس هست یک حرف بس است 

بای

زندای قبلی وجود نداره ایه ۱۰۰ مؤمنون رو بخون میگ اگ بری برزخ پشیمون بشی و فرصت بخوای خدا فرصتی نم ...

برو کتاب معرفی کردم بخون 

کتاب چندصد صفحه ای من نمیتونم اینجا برات بگم 

اگه ارزش قائلی برای اگاهیت وخروج از جهل برو بخون 

چرا منتظر لقمه اماده اید 

ادم با کسی هم بخواد مباحثه کنه اول میره دلیلهای اونو میخونه نه که چشم بسته انکار کنه 

حضرت علی میفرماید ببین چه میگویند نگاه نکن چه کسی میگوید 

این یعنی نقد ماقال 

وبرای همین باید بری بخونی اگه دیدی اشتباهه بیا برام اثبات کن 

خدانگهدار