2777
2789
بیا رسیدیم به مسئله زندگی قبلی که کذب محضه😐انقد هیچ توجیهی ندارین ربطش میدین به افسانه زندگی قبلی

منم زیاد اعتقاد ب تناسخ ندارم ولی خب اگر این نیست چرا ی عده از اول عمر خوشن ی عده نریض و بدبخت؟

متلسفانه جهان و دنیا عدالت نداره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
برای اینکه اگه خودش از همین اول اینکارو می‌کرد خیلیا اعتراض میکردن میگفتن اگه بهمون فرصت داده می‌شد ...

خدا میخواست مارو خلق کنه که کلی چیزای خوب رو تجربه کنیم اصلا خدا بهشت رو برای ما آفرید ولی اون قضیه ی مشهور آدم و حوا پیش اومد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای اینکه اگه خودش از همین اول اینکارو می‌کرد خیلیا اعتراض میکردن میگفتن اگه بهمون فرصت داده می‌شد ...

خب چرا از اول متفاوت آفرید آدمارو :|

نمی شد از همون اول همه رو خوب خلق کنه که بعدا نشه دعوا اونم سر کره مربا؟( منظورم از کره مربا دنیاست😐😂)

من فقط یه چیزی تو ذهنمه

اونم این که یه روز خدا نشسته بود و چون حوصلش سر رفته بود گفت خوبه چند تا آدم خلق کنم بعدم بندازمشون به جون هم بشینم ببینم کدوم اینجوری می مونه که من می خوام😀🤣

اگر این درست باشع پس یعنی سرنوشت ما نوشته شده و ما فقط داریم بازی میکنیم مثل بازیگرعا پس چرا خدا بای ...

من خیلی راجبش فک کردم ب این نتیجه رسیدم قضیه اینک سرنوشت ما رو خدا میدونه مثل اینه ک ی معلم  درس بده و دانش آموزش سر کلاس گوش نده و غیبت کنه و چ نیدونم تنبل باشه بعد قبل امتحان معلمش میدونه ک اون دانش آموز نمره خوبی نداره 

دانش آموزم با اختیار خودش درس نخونده و امتحان رو گند میزنه 

یا مثلا من دارم ی جاده ای رو میرم تو میدونی ته این جاده میرسم ب شمال اما من ک نرفتم خبر ندارم . اگ مثلا وسط راه برم جاده کناری  منو میبره گرگان تو میدونی   ، (حالا ب فرض تابلو  ها نباشه )

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من خیلی راجبش فک کردم ب این نتیجه رسیدم قضیه اینک سرنوشت ما رو خدا میدونه مثل اینه ک ی معلم درس بده ...

مسلما هر دانش آموزی باید برای این که خوب امتحان بده

شرایط اون امتحانو بدونه

نه مث ما که با هر بخش زندگی یه جور سورپرایز میشیم

و اصلا برای امتحان دادن در شرایط برابری نیستیم باهم هیچ کدوممون

اره ولی تحمل اون جهنم سخته

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چنتا کتاب خوندی؟یا همسنجور دهنتون باز میکنید فقط انکار بلدید؟

کتاب تفسیر دل 

تفسیر مهر 

از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلیم میشم 

تفسیره سوره یس و صافات هستن همون قران خودتون که میگید رد کرده 

اگه ایه ای مبنی بر رد بیارید همینجا مثل سگ پارس میکنم

ولی این دوتا کتاب کلی ایه مبنی بر تایید زندگیهای قبل اورده

من خیلی راجبش فک کردم ب این نتیجه رسیدم قضیه اینک سرنوشت ما رو خدا میدونه مثل اینه ک ی معلم درس بده ...

ی روایت بود ک نمیدونم کدوم پیامبر بود خدادبهش میگه ی رچه رو بکشه چون اگر بزرگ شه جهنمی و شرور میشع از اون موقع این سوال برام پیش اوند ک چرا خدایی ک داستان ما رو نوشته بخواد مجازاتمون کنه و اگر واقعی باشه ک قدرت اختبار معنی نمیده  راهنمایی بودم ک معلم پرورشی این رو گفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کتاب تفسیر دل تفسیر مهر از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلی ...

قرآن داره میگه بهشت و جهنم

میشه دقیقا بگی از کجاش زندگی قبل و درآوردی؟

به عنوان یه مثلا مسلمون که به بهشت و جهنم اعتقاد دارهفقط می تونم به مسئله زندگی قبلی بخندم😐😂چون بر ...

برای اینکه قبول کنی درسته 

برو قرانو بخون اون دوتا کتابو برات کفایت میکنه 

زیادم نخند چون ممکنه بعدا گریه کنی 

تو خود سوره صافاتم اومده پیامبر با اون عظمتش نتونست انکار کنندگان زندیگهای متعددو مجاب کنه دیگه من که جای خود دارم 

من فقط میتونم سرنخ بدم و اهل ایمان وتفکر میتونن این سرنخو بگیرن وانشالله هدایت بشن

کتاب تفسیر دل تفسیر مهر از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلی ...

ولی جدی فازتونو نمی فهمم 

زندگی همین یه بارشم اضافیه

بعد شما دارین از تناسخ حرف می زنید و زندگی مجدد؟😐😂

بعد تازه اگه این حرفتون درست بود باید جمعیت دنیا همیشه ثابت می موند چون همه همش در حال تناسخ بودن

برای اینکه قبول کنی درسته برو قرانو بخون اون دوتا کتابو برات کفایت میکنه زیادم نخند چون ممکنه بعدا گ ...

عاهان جدی؟

این همه آخوند و عالم میان حرف از بهشت و جهنم می زنن و این که زندگی فقط یه باره حتی آیه صریح قرآنم داره که میگه کسانی که اومدن جهنم میگن مارپ باز برگردونید دنیا بهشون میگن نه شرمنده همین بار بود

اون وقت تو داری میگی تناسخ اونم از دیدگاه اسلام؟؟؟

ی روایت بود ک نمیدونم کدوم پیامبر بود خدادبهش میگه ی رچه رو بکشه چون اگر بزرگ شه جهنمی و شرور میشع ا ...

ن چون  خدا عقلش بهتره تا ما 

هر حرکتی کنیم نتیجه ش رو میدونه . مثال دیگ میزنم مثلا من میدونم ماشینی ک فلان مقدار بنزین داره تا چند کیلومتر  حرکت میکنه 

خدا ام هر حرکتی ما اینجا بدیم آخر و عاقبتش  میدونه