2777
2789
عنوان

چند وقت یبار لباس میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 88 پست
روی سخنم با شما نیستاما یه دختر با اصالت، نگران تکراری بودن لباسش نیستچه بسا لباسهای پوسیده از مغزها ...

عزیزم اونی که مدام لباس می‌خره حساب جیبشو می‌کنه 

داره که می‌خره شک نکن آدم دست خالی بخواد هم شرایط براش جور نیست 

بعد چرا فکر میکنید هرکی میخوره میپوشه تنوع میده 

مغزش زنگ زده هست 

ولی ژولیده پوشان عقل کل هستند 

این دیدگاه  از کجا میاد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول باهار و اول پاییز😁😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

متاهلی

آره ولی دوتا بچه یه ساله دارم نمیتونم برم سرکار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

فقط عید اقوام رو میبینیم و ازبن نظر مشکلی نداریم تو شهر خودمون فقط با خانوادم رفت و امد دارم و که به لباس هم کاری نداریم تکراری باشه یانه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم زن ولیعهد انگلستان هم زیاد لباس تکراری میپوشه و همه جا عکساشو میذارن و بهش افتخار میکنن که مصر ...

دقیقا، انجلینا جولی، پریناز ایزدیار، الناز شاکردوست

جزعه افرادی هستن که لباسای تکراری پوشیدن، اونم عمدا. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من مثلا چادر دوسال یک بار میگیرم .

مانتو  هر موقع بخام برم عروسی میخرم تا دوسال دیگه دارمش ..

البته من زیاد مهمونی و مراسم و این چیزا  نمیرم . بیشتر تو خونم ..

شومیز برا خونه پدر شوهرم اینا سالی دوبار میگیرم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
روی سخنم با شما نیستاما یه دختر با اصالت، نگران تکراری بودن لباسش نیستچه بسا لباسهای پوسیده از مغزها ...

ولی یه دختر با اصالت اتفاق به فکر خودش هست و به خودش میرسه حالا چه با لباس چه با رفتار مناسب چه با ارایش