2777
2789
عنوان

چند وقت یبار لباس میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 88 پست
آخرینش از اینستا خریدم کلاه گذاشت سرم. یه آشغال فرستاد برام که اصلا شبیه عکش نبود. خاک تو سرش کنن

منم همینجوری سفارش میدم میاد میبینم با اونی که تو عکس بود فرق داره ولی بازم حیا ندارم سفارش میدم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن ببین کسی که پولدار باشه ۴۰۰ تومن براش پولی نیسشما همون اول گفتی که جوری میگی ۴۰۰ انگار کم پولیهحال ...

من پولدار نیستم😐

وضع مالیمم کاملا معمولیه درسته لباس زیاد میگیرم ولی ۴۰۰ تومن هم از نظرم پول زیادیه 

منم پول ندارمولی واقعا چهارصد تومن مفتهالان همه بالای دو تومنه

اونجاهایی که شما لباس دو تومنی میگیره واقعا کلاه میره سرتون چون مثلا من یه لباس سفارش میدم ۷۰۰ تومنه ولی مثلا تو شهر خودم همون لباسو میدن ۱۷۰۰

قرار نیس کسی زوم باشه نمی‌فهمم واقعا فازتون رو مگه بده ادم به خودش اهمیت بده به فکر لباس پوشیدنش هم ...

عزبزم فاز خودت نامفهوم تره

ک میگی یه لباس رو دوبار نمیپوشم

بعد اومدی راجبش تاپیک زدی ما ک نظر میدیم پاچمونو میگیری

یه کیلو شیرینی بگیر با خودت آشتی کن نه برای کسی مهمی ک لباست رو یه گوشه یادداشت کنه ک ببینه سری بعدی همونو میپوشی یا نه

نه برای کسی مهمه چند وقت یبار لباس میخری

خودت تاپیک زدی نظر خاستی،ظرفیت نظر نداری تاپیک نزن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزبزم فاز خودت نامفهوم ترهک میگی یه لباس رو دوبار نمیپوشمبعد اومدی راجبش تاپیک زدی ما ک نظر میدیم پا ...

به نظرم بیشتر تو عقده داری

چون من نگفتم یه لباس و یبار بیشتر نمیپوشم اگه یه دیقه عقده هاتو بزاری کنار نایپکمو درست بخونی گفتم که لباسامو با فاصله میپوشم که تکراری به نظر نرسه 

اونجاهایی که شما لباس دو تومنی میگیره واقعا کلاه میره سرتون چون مثلا من یه لباس سفارش میدم ۷۰۰ تومنه ...

من همه جای شهرو گشتم امسال برا پالتو یا کاپشن 

از بالا تا پایین کف قیمت همینه

من هنوز خرید نکردم

اونجاهایی که شما لباس دو تومنی میگیره واقعا کلاه میره سرتون چون مثلا من یه لباس سفارش میدم ۷۰۰ تومنه ...

خب دیگه اینکه پز دادن نداره

ما ترجیح میدیم بجای خرید چندتا جنس آشغال

پولشو سیو کنیم یه لباس جنس خوب بخریم

صد در صد دوخت و پارچه ی لباس۷۰۰تومنی با دوتومنی فرق داره

توهم بجای نگران تکراری شدن لباسات جنس خوب بخر چون تو تن واقعا فرق میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من همه جای شهرو گشتم امسال برا پالتو یا کاپشن از بالا تا پایین کف قیمت همینهمن هنوز خرید نکردم

روبیکا داری؟

اگه داری یه کانال بهت میدم قیمتشون واقعا مناسبه همونجا که لباس و مثلا ۷۰۰ میده بیرون ۱۷۰۰

خب دیگه اینکه پز دادن ندارهما ترجیح میدیم بجای خرید چندتا جنس آشغالپولشو سیو کنیم یه لباس جنس خوب بخ ...

اتفاقا جنسشون هم یکیه فقط بیرون فکر میکنن ادم از قیمتا خبر نداره سعی میکنن بکنن تا پاچه ادم

اگه فکر میکنی پز میدم برو از تایپک بیرون دیگه واقعا ترجیح میدم با ادم هایی مثل تو دهن به دهن نشم چون تو الان از تایپک من عصبانی ای نمیدونم واقعا چرا انقدر عقده داری اگرم بمونی دیگه خودم جوابتو نمیدم عقده هاتو جایه دیگه خالی کن

خرید انلاین؟اصلابخرم سایزم نباشهیا جنس کشکی بفرستنبشینم غصه بخورم

وا چرا سایزت نباشه سایزتو میگی تازه دور سینه دور بازو و ... اینا هست اندازت میشه