2777
2789
عنوان

منو از شر این دختر نجات بدید

212 بازدید | 27 پست

سلام دوستان عزیزم، یه دغدغه فکری واسم بوجود اومده، یه دختره هست که از زمان مدرسه میشناسمش، رفتارای خوبی نداره، خودش تعریف میکنه در مورد روابطش تا الان با چندتا آقای متأهل دوست شده، الان این دختره چند وقته گیر داده میخواد بیاد خونمون چند روز بمونه، مامانم میگه دیوونه ای اگه راهش بدی تو خونه و زندگیت، از طرفی نمیدونم چطور دکش کنم، همش پیام میده و زنگ میزنه و من چندوقته جواب نمیدم ولی بازم از رو نمیره، الان مشکلم اینه که عذاب وجدان دارم میگم نکنه دلش بشکنه آهش بگیره منو😭یا پیش بقیه دوستام بگه فلانی آدم خسیسیه، چکار کنم بنظرتون،کم تجربم، خواهرانه راهنماایم کنید، بهشم گفتم میخوایم بریم سفر ولی باز از زو نرفت گفت تاریخ سفرتو بگو ک من یه وقت دیگه بیام، الان چند روزه پیام میده و زنگ میزنه جوابشو ندادم، خیلی زشته حس میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو دربایستی نداره

بگو راستش با همسرم سر این موضوع بحث کردیم

گفت بدم میاد چه دوستای تو چه من بیان بمونن

رو شدن نداره ک

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

نه عزیزم اصلا زشت نیست

غیر مستقیم با شوخی بهش برسون که دوست نداری بیاد

اگه هم نتیجه نداد رک بگو

تو زندگیت اگه از خودت بزنی به خاطر بقیه

همیشه ضربه میخوری

جسور باش💚

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

راه نده،اه همچین ادمی هم نمیگیرتت با دعای گریه سیاه بارون نمیاد

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

شوخی می کنی مگه نه؟

چطور نمیتونی با چنین آدمی کاملا کات کنی؟

گفتی با متاهلها رابطه داره!

خیلی خطرناکه

مگه شما رواندرمانگری که دلت براش میسوزه و نگرانی بهت بگه خسیسی یا هر چی؟

خیلی سریع از همه جا بلاکش کن و خلاص 

چون ظاهرا خیلی پررو هم هست

والا اگر به ما بی محلی کرده بودن دیگه اونطرفا آفتابی نمی شدیم!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اگ اینطوریه که شاید بیاد زندگی تورم از هم بپاشونه پس خطتتو عوض کن کلا بلاکش کن بزار بره پی کارش سرت ...

همش به این فکر میکنم، همسرم آدم خوبیه ولی باز میگم مگه مرض دارم دردسر درست کنم واس خودم