2777
2789
عنوان

منو از شر این دختر نجات بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
بیاد خونه تون چمد روز بمونه!بگو شوهرم راحت نیستنتونستم راضیش کنمهمین

بخدا تعجب میکنم چطور بعضیا انقد پرروان، از شهر دیگه میاد، اینجا فامیل داره ولی باز گیر داده ب من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش به این فکر میکنم، همسرم آدم خوبیه ولی باز میگم مگه مرض دارم دردسر درست کنم واس خودم

اسی جان کاری به دوستیش با مردا و اینا ندارم

ولی کلا رو دربایستی رو بزار کنار

من انقدر به خواهرام خوبی کردم آخرش دستمزدمو دادن!!

اونکه دیگع غریبه اس

بیخیال فکر خودت باش

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بعدم برای خودتون یکسری خط قرمزها داشته باشید

با هرکسی دوست نشید

الان کسی که با ادم متاهل دوسته معلومه هیچ حد و مرزی برای خودش نداره

بهش رو بدی زندگی شما رو هم خراب کنه

اصلا باید کسر شان باشه برات دوستی باهمچین آدمی

اتفاقا همین موضوع بهانه خوبیه که اون شخص با شما قطع رابطه کنه

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

بخدا تعجب میکنم چطور بعضیا انقد پرروان، از شهر دیگه میاد، اینجا فامیل داره ولی باز گیر داده ب من

دقیقا همیمو بگو

بگو شوهرم باهاش صحبت کردم اجازه نداد متاسفم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
همش به این فکر میکنم، همسرم آدم خوبیه ولی باز میگم مگه مرض دارم دردسر درست کنم واس خودم

اصلش اینه شما همون موقع که فهمیدی این با مردای متاهل رابطه داره باید باهاش قطع رابطه میکردی ، حالا الان هم دیر نشده . بیاد توی خونت که هیچی ، حتی برای معاشرت بیرون از خونه و مجردی هم آدم مناسبی نیست . کلا دوستیت رو تموم کن باهاش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شوخی می کنی مگه نه؟چطور نمیتونی با چنین آدمی کاملا کات کنی؟گفتی با متاهلها رابطه داره!خیلی خطرناکهمگ ...

بخدا اگه ینفر سه درصد این رفتارارو با من داشت محال بود پیگیر بشم برم خونش، همش توی گروه دوستام میگه فلانی جوابمو نمیده، نمیدونم چکار کنم، برم خونش یا نه

بخدا اگه ینفر سه درصد این رفتارارو با من داشت محال بود پیگیر بشم برم خونش، همش توی گروه دوستام میگه ...

ببخشید ببخشید غلط کرد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بعدم برای خودتون یکسری خط قرمزها داشته باشیدبا هرکسی دوست نشیدالان کسی که با ادم متاهل دوسته معلومه ...

بخدا دوستمم نیست، فقط ب واسطه مدرسه میشناسیم همو و توی گروه بچه های دبیرستانمون چندین ساله هستیم، من خودم خونه فامیل روم نیست یه شب بمونم نمیدونم بعضیا چطور روشون میشه درخواست میکنن چندروز خونه غریبه بمونم

چ زشتی

اصلا هم زشت نیس

منم یه دوستی داشتم دوران ابتدایی دوس بودیم بعد از سالها همو دیدیم فکر کردم همونه ولی متاسفانه....

بد دهن با اینکه خیلی ازش سر بودم عقده ای شده بود مدام میخواست تحقیر کنه حالا مشکلای اخلاقی نداشت

زنگ زد چواب ندادم  تا شماره خونمون رو پیدا کرده بود سراغمو میگرفت

از سر باز کردم اخرشم تو اس ام اس یادم نیس چی گفتیم گفتم من وقتشو ندارم برم بیام اخلاقم نداری جز منم دوستی نداری!واقعا هم اینطور بود

و همونجا دیگه تموم شد