2777
2789
عنوان

من طبعم گرمه بااین چیزایی که دیدم ینی نامزدم طبعش سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 75 پست
چرا

منظورم اینه همه اوایل نامزدی و عقد چون تا حالا تجربه نکردن خیلی طبیعیه که احساس نیاز شدید کنن.بعدش دیگه عادی میشه اون موقع باید ببینی گرمی یا سرد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی ابروییش کجاست اگه عقد باشن.ولی خب معلومه همه اول احساس میکنن گرمن.بعدش فراری میشن

اینجاست ک طرف با رفتار ایشون الان میگه مجردی چطوری خودش جمع میکرده الان اینجوری میکنه ...ادم یکم حیا و ناز داشته باشه صبر میکته حداقل اولین بار مرد بیاد جلو 

الان انتظار داری تو ماشین چیکار کنه که بفهمی گرمه اخه دختر

میدونی چه جوریه؟مثلا میریم خارج شهر بگردیم غذا بخوریم 

میریم میگردیم غذامونم میخوریم من هی منتظر میمونم الان دیگه بوسم میکنه بعد میگه بریم..حین رانندگی از صورتم بوسم میکنه فقط

اینجاست ک طرف با رفتار ایشون الان میگه مجردی چطوری خودش جمع میکرده الان اینجوری میکنه ...ادم یکم حیا ...

نه بابا اتفاقا دخترایی که مجردی با صد نفر بودن دیگه توی عقد اینطوری نمیکنن.کاملا مشخصه این خانم اولین ها رو میخواد تجربه کنه.دختری که قبلاً با کسی بوده یکم آرومتره

اتفاقا خودشم بهم گف اثرات سینگل بودنته🤣 داری رو میکنی

دقیقا.منم خودم قبل شوهرم ی دوست پسر هم نداشتم دوران نامزدی وقتی صیغه بودیم تا منو بوس نمی‌کرد نمیزاشتم برگردونم خونه🤣🤣🤣🤣

پس این چرا بروز نمیده

عزیزم مردها اذیت میشن وقتی ی بوس میکنن دیگه خیلی نمیتونن خودشون رو کنترل کنن .این بنده خدا هم نه موقعیت براش هست نه می‌تونه کاری کنه ترجیح میده دو طرف رو ادیت نکنه