2777
2789

وقتی باهم میریم بیرون تو ماشین همو بغل میکنیم من سرمو میذارم رو شونه اش اونم از صورتم بوسم میکنه یا دستمو بوس میکنه

من طبعم گرمه خیلی..روم نشده بپرسم تو طبعت گرمه یا نه

یکی دوبار قهر کردم که چرا زیاد بوسم نمیکنی یبار دیگه دعوامون شدت گرفت برگشت گف درک نمیکنی خب منم دلم میخواد..نمیخواستم اینو بگم ولی اذیت میشم (منظورش این بود که تحر.یک میشه زیاد)

خودشم چند باری گفته تو خیلی ح هستی 

بهم گفته بعد عروسی رابطه ی کامل باید داشته باشیم 

فکر میکنم سرده

نمیتونم تحمل کنم شوهرم سرد باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید چارچوبهای متفاوتی داشته باشید 

شاید اون تو ماشین راحت نیست 

شاید دوست ندارم قبل ورود به زندگی دختری رو به خودش وصل کنه و بعد به هزار اتفاق فکر نشده اونها رو از هم جدا کنه 

شاید شناخت براش مهمتره تا ارضای حواحج ش اون هم هول هولی

چقدر زود خودتو بی ابرو کردی که طرف میگه تو خیلی ح هستی

بی ابروییش کجاست اگه عقد باشن.ولی خب معلومه همه اول احساس میکنن گرمن.بعدش فراری میشن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

ببین پسره سردو گرم قشنگ مشخصه شوهرمن جلسه اول آشنایی ازم پرسید شما از یک تا ۱۰ به خودتون چند میدین؟ 

منم چه میدونستم گفتم ۶-۶ونیم اونم گفت من ۹ بعد عقد فهمیدم آقا ۱۰-۱۰و نیمه من ۲-۲ونیم🫣🤭

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بی آبروییه؟

بله 

یکم حیا داشته باش معلوم نیست جلو طرف چطوری خودتو جمع نکردی ک اون دیگه به زبون اومده همچین حرفی زده الان با خودش میگه این معلوم نیست مجردی چیکار میکرده الان اینجوریه