2777
2789
نکنه به درک تو هم قبول نکن من بدبختم چون خودش بالا رو ساخته قبول کردم دیگه

قبل ازدواج ساخت یا بعدش؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

عزیزم شما کیسه بخر مشکی و ساک بذار داخل کیفت

خریدار رو طبق اندازه داخل اونا قرار بده همیشه وقتی داری از بیرون میای یه سلام کن و برو خونه ت

همسایه ما مادرشوهرش این عادت رو داشت ولی پدرشوهرش یه بار چنان جنگی راه انداخت که دیگه جرئت نداره بره راه پله فضولی کنه 

اگر هم آنلاین خرید کنی که یه مامور پست میسپاری حتما به خودم تحویل بده و حتی تو قسمت توضیحات می‌نویسی و اینکه با جعبه ست اصلا نمی‌فهمه چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال های ساله شاید بگم قرن هاست همه از زندگی با خانواده شوهر پشیمونی کشیدن جالبه بازم توهمه نسل ها بع ...

واای آقا من ی اشتباهی کردم ۲سال اول زندگی رفتم اونجا طبقه بالاشون. الان نزدیک ۱۰ساله مستقلم شکر خدا. الان جاری جدیدم اومده و میگه نمیاد پیششون بشینه بعد ۱۰سال زنگیده ب من ک تو باید برگردی و اینجا وردل من بشینی حالا ک اون نمیاد🤣 اونم چی با تهدید و دعوا میگه. نمیدونم اینا تو ذهنشون چی میگذره

شما طبقه بالایی؟هرروز میاد خونت؟واحد رو خود خواستگارم ساخته ولی نمیدونم ب اسمشه یا نمهمون هم کس خاصی ...

مادرشوهر همکف، من طبقه اول، آره گاها هرروز میاد، کلا اهل تیکه انداختن هس بی مورد، منم اوایل احترام میذاشتم، الان جوابش رو میدم، تو پس خاستگارت هس، شوهرت نیس، من جات باشم بیشتر فکر میکنم نسبت به این مورد، ابدأ زندگی در یک ساختمون جالب نیس، خب پدر مادرت که میان حتمن خونت مهمونی، باور کن دوبار پشت سرهم بیان فوری صدای مادرشوهرت بلند میشه، باور کن، کلا گفتم دیگه زیر ذره بین هست صفر تا صد زندگیت

خوش رو چیه من میبینم برا فضولی پرید بیرون حالم بد میشه خونننن جلو چشمامو میگیره

ببین مادرشوهر منم همین بود

احساس میکنم میدید من حساسم بیشتر فضولی میکرد 

ی مدت این کارو کردم و بعد بعضی وقتا از بین خریدام ی چیزی در میاوردم بهش نشون میدادم گاهی قیمت میگفتم گاهی میگفتم نمیدونم چقد

اگ میپرسید چی خریدی میگفتم ی سری چیزا نیاز داشتم گرفتم و میرفتم بالا

ولی کاملا روم باز بود و با خنده هرچی میخواستم میگفتم 

بعد گاهی ک صحبتش پیش میومد میگفتم چ اخلاق زشتیه این کار شاید کسی دوس نداشته باشه بقیه بدونن چیکلر میکنه چی میخره

الان خیییییییلیییییییی بهتر شد

منم همینو میگم دیگه آخه ب تو چه بیشعور خانم

یه مدت خودت بی تفاوت باشی، باور کن عادت میکنی، اما هول کنی و دست و پات رو گم کنی اونم حتما حس میکنه دیگه با دیدنش هول میشی، بدتر نقطه ضعف میکنه برات، امتحان کن، موقع برگشت یه سلام کن و یه بفرما بزن، بعدش راتو بکش برو خونت 

😐😐😐چقد پررو چطوری روش میشه اصلا ۴ نفر آدم یه قابلمه بزرگ غذا میخوان مگه میشه آخه همچین چیزی

حالا هر از گاهی عیب نداره اما هر روز هر روز حرصم میگیره دخترمم کوچیکه نمیفهمه میادمیگه زود باش بده یا از توحیاط دادمیزنه مامان شام چی داریم مامان جون اینا اینطوری میگن منم تازگیا بهش یاد دادم اگه گفتن بگو هیچی نذاشتیم اینم گفته پس چرا خودت غذا نمیذاری مادرشوهرمم گفته من رژیمم شام نمیخورم که

اصلا بحث خوبی بدی نیست نیازهای نسل های مختلف باهم فرق میکنه ساعت خواب و بیداری سبک زندگی حتی غذاخورد ...

اره دقیقا ولی آخه خیلی میبینم اینجا میان سوال میکنن تو دو راهی رفتن و نرفتن هستن بعد یه سری ها میان میگن اگه اخلاق رفتارشون خوبه برو چه اشکالی داره اونام مثل خانواده ی خودت ولی واقعیت اینه که خانواده شوهر هیچ موقع مثل خانواده خود آدم نمیشه ،آدم از خانواده خودش چیزی ببینه اونقدرا نمی رنجه ولی از خواهر شوهر مادرشوهر ناراحت میشه

اره دقیقا ولی آخه خیلی میبینم اینجا میان سوال میکنن تو دو راهی رفتن و نرفتن هستن بعد یه سری ها میان ...

ادم عاقل به جای مشورت کردن با چندتا ادم بی تجربه یه نگاهی به سطح جامعه میندازه ومیبینه قبلیا که اینکارو کردن چی شدن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مادرشوهر همکف، من طبقه اول، آره گاها هرروز میاد، کلا اهل تیکه انداختن هس بی مورد، منم اوایل احترام م ...

حالا همه مادرشوهراهم مثل هم نیستن یکی اینجا میگفت با مادرشوهرم مثل مادر و دختریم خیلی همو دوست داریم تو ی ساختمون بودن 

پدر ک ندارم مادرم مگر بیاد 

برادرمم فک نکنم سال ب سال بیاد خونم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم