2777
2789
من ک حمله نکردم اخهبه خدا من از سر نداری با اینا موندم تو یه ساختمون

شما رو نمیگم اون کاربرایی رو میگم که به اون خانم گفتن حرفت اشتباهه 

شمام راه چارت اینه که روی لبت لبخند باشه اما کامل جواب بدی و حالشو مودبانه بگیری والی ضعف اعصاب میگیری 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دیدیش خیلی خوش رو بگو سلام خوبیوسایل دستمه دستم درد گرفت وسایلو بذارم بالا میام پیشتهمینجور ک دار ...

خوش رو چیه من میبینم برا فضولی پرید بیرون حالم بد میشه خونننن جلو چشمامو میگیره

مادرشوهر من از این کارا نمیکنه یعنی در کل زیاد فضول نیست شاید هر کی ببینه میگه چقد خوبه ، ولی عین چی پشیمونم از اینکه اومدم تو این خونه ببین خوب عالم هم باشن عذابه زندگی اینجوری دخترااا اشتباه نکنین همون اول که خرتون میره زیر بار نرید

مدیریت کردم گلم، اصلا خونش نمیرم، اون میاد، زبانم به شدت تند، هرجا لازم باشه محترمانه جوابشو میدم، م ...

شما طبقه بالایی؟

هرروز میاد خونت؟

واحد رو خود خواستگارم ساخته ولی نمیدونم ب اسمشه یا ن

مهمون هم کس خاصی رو ندارم ک بیاد خونم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
مادرشوهر من از این کارا نمیکنه یعنی در کل زیاد فضول نیست شاید هر کی ببینه میگه چقد خوبه ، ولی عین چی ...

اصلا بحث خوبی بدی نیست نیازهای نسل های مختلف باهم فرق میکنه ساعت خواب و بیداری سبک زندگی حتی غذاخوردن ادمای دونسل زمین تا اسمون باهم فرق میکنه بعد زوج جوون گاهی بحث وتنش دارن گاهی فضای خصوصی بیشتر لازم دارن خلاصه هزار زیر وبم هست زیر ذره بین یه خانواده دیگه خانواده نوپا نمیتونه جون بگیره 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم با مادرشوهرم تو یه حیاطیم اما کاری باهام نداره فقط مشکلم اینه هی به بچهم میگن غذا چی دارین برو ب ...

😐😐😐چقد پررو چطوری روش میشه اصلا ۴ نفر آدم یه قابلمه بزرگ غذا میخوان مگه میشه آخه همچین چیزی