2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خاستگاری داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 63 پست
یعنی شما بری خونه یکی دیدن بچش اگر ست صورتی خریده بود میگی چرا صورتی خریدی منظوری داری؟؟؟

نگفته منظوری داری 

اون احتمالا فکرش جای چشم زخم و اینا بوده تو فکر بوده 

گفته ازت بپرسه 

همیشه همینه مثلا یه بار زندایی م تو ماست نمک ریخت 

مامانم ازش سوال کرد که چه فایده ایی داره چون اون موقع مامانم خیلی افتاده بود رو دور فواید غذا و اینچیزا 

ولی زنداییم گفت عادت داره هرچی میخوره اول نمک میزنه اینا که چیزه بدی نیستن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب لازم نبود من داداشم خونه داشت بچه هم مادرم میتونست کمک کنه یا پرستار بگیرند ن که برداره بخاطر بچه ...

اون خانواده کار رو تموم شده میدیدن و فکر میکردن پسر شما داماد اول و آخرشون واسه همین تو پذیرایی و جلسه اول این رفتارا از مادرش دیدید 

حتی به همسایه هاشونم خبرشو دادن 

بدتر از همه اینکه دختره و خانواده اش سعی داشتن کلا پسرتون از شما دور کنن خونه میدادن که بشه داماد سر خونه و برید زیر منتشون 

بچه هم‌میخواستن خودشون بزرگ‌کنن ک به شما عادت نکنه 

از اون طرف دختره نیومده میگفت مادرت پیشت چیکار داره یعنی از حضور مادرت حتی تو خونه مجردی پسر هم ناراحت بود چه برسه فردای روزگار استارتر و خانواده اش میخواستن برن مهمونی پسرشون این دختر خانواده شوهر خونه راه نمیداد 

نگفته منظوری داری اون احتمالا فکرش جای چشم زخم و اینا بوده تو فکر بوده گفته ازت بپرسه همیشه همینه مث ...

ن اتفاقا اول پرسید منظوری داری همه وی نارنجی برداشتی گفتم ن چ منظوری مثلا میتونم داشته باشم از تم سیسمونی بچم گفت مثلا جلوگیری از اتفاقی یا نظری یا چیزی من و مامانم و خاله ام خشکمون زده بود از حرفش فقط خندیدم گفتم کجا شنیدی نارنجی جلوگیری میکنه از نظر و اتفاقات آخه گفت ن کلی پرسیدم چون فک کردم شاید دلیلی برا تم نارنجی داشتی 😐 

یجور شده میخوام برا بچه دیگمم نارنجی بخرم قطعا اپن میگه حتما دیگه صد در صد دلیل دارم😂😂😂

بنظرم خیلی چیزا دلیل نداره و بی منظوره اما گاهی بقیه المی حساس میشن مثلا کی گفته حتما برا دخترا صورتی باید خرید برا پسر آبی و غیر این باشه منظوری هست پشتش 

یا کی گفته حتما باید با چایی قند باید آورد و اگر شکلات بیاری تعارف کنی حتما منظوری داری 

یا اینکه اگر مادر خونه جوراب پاهاش نبود قصد بی احترامی داره 

من خودم هیچ وقت جوراب پام نمیکنم و ب شدت متنفرم از جوراب 

من نمیدونم خسیس بودن یا نه به هر حال من اونجا نبودم خدا قضاوت کنه اما درمورد اینکه گفتی نگهداری از بچه و اینا من خودم و هزاران دختر دیگه راحت ترن بچا رو پیش مادر خودشون بذارن داماد به چه درد میخوره که مثلا بخوان نگهش دارن پیششون؟تحفه اس؟😆چه حرفا میزنید واقعا

من نمیدونم خسیس بودن یا نه به هر حال من اونجا نبودم خدا قضاوت کنه اما درمورد اینکه گفتی نگهداری از ب ...

ماهم در نهایت بدیم خانواده دختر بچه را نگهدارن اما زود تعیین تکلیف کردن اونم توسط اونا برامون بد بود و اینکه اینا رو بعد ها زن و شوهر باید تصمیم بگیرن ن اول کار توسط مادر خانوم

جان جانانم💗💕

ن اتفاقا اول پرسید منظوری داری همه وی نارنجی برداشتی گفتم ن چ منظوری مثلا میتونم داشته باشم از تم سی ...

خودت میگی خیلی چیزات قصدی نیست اما یه سوال ساده خواهر شوهرتا ساده نمیدونی دخالت میدونی عزیزم به این میگن فرافکنی خیلی باید رو خودت کار کنی

جان جانانم💗💕

حق داری نمیدونم چرا یه عده بدون فکر فقط خانواده و رفتار دختر رو تایید میکنن حتما خودشون هم این مدل ...

دقیقا خودشون از همین قماشن ولی وای به روزی که یه حرف کوچک از طرف خانواده همسر بفهمن قیامت میکنن 

جان جانانم💗💕

ماهم در نهایت بدیم خانواده دختر بچه را نگهدارن اما زود تعیین تکلیف کردن اونم توسط اونا برامون بد بود ...

به هر حال دوس داشتن دخترشون تو شهر خودشون باشه و از دید من اصلا چیز بدی نیست خیلیا همچین موضوعی رو مطرح میکنن حالا شما نپسندیدی دیگه سلیقه ایه

دامادم به درد کسی نمیخوره که بخوان به زور نگهش دارن ور دلشون بخاطر دخترشون گفتن

ن اتفاقا اول پرسید منظوری داری همه وی نارنجی برداشتی گفتم ن چ منظوری مثلا میتونم داشته باشم از تم سی ...

خب عزیزم همه ایناییکه میگی ربط به باورهای اونا داره عزیزم اگه مورد دیگه ایی ندارن حمل بر بی احترامی و اینا نزار چون اونا طبق فرهنگ و باورهاشون دارن فکر میکنن و صحبت میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بنظرم شما زیادی سرت تو زندگی داداشته و اون بنده خدام ک تایپیک زده بود الکی حساس شده بود فاز شما ها ر ...

از انگشت نبریده  خون در نیارید تورو خدا    

از خواهر شوهرت بدت میاد بگو بدم‌میاد چرا آسمون ریسمون می‌بافی  پارانویید داری  شما 

پاشدی رفتی همه چی نارنجی خریدی  خوب معلومه سوال میشه برای آدم    نهایت میگفتی این رنگ دوست دارم   همین

2810