2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک خاستگاری داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 63 پست
خب خودتو بزار حتی دختره مسلما تو هم دوست داری تو بچه داری پیش مادرت باشی تا مادر شوهره

حالا نه به بار بود نه به دار،سریع تعیین تکلیف کردن بی فرهنگیه،اصلا این مسائل تو جلسه ی خواستگاری جاش نیست،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دندون که میگید ادم نقصی که داره دست خودش نیست حتما شرایطش نداشته بره درستش کنه یا براش مهم نبوده

بنظرم مهمه چون تو زیبایی و نشون دادن سن فرد خیلی مهمه و تاثیر گذار. دختره سه چهار سال شاغل بود

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا نه به بار بود نه به دار،سریع تعیین تکلیف کردن بی فرهنگیه،اصلا این مسائل تو جلسه ی خواستگاری جاش ...

دقیقا هیچی نشده تا چند سال اینده برای ما تعیین تکلیف کردن الانم فکرش را میکنم حرص میخورم

جان جانانم💗💕

قصدشون از خونه دادن و بچه این بود داماد بره سمتشون ماهم بدمون نمیومد خونه و بچه را بدن اما نیتش چیز ...

عزیزم تو این دوره وزمونه چ بخوای چ نخوای اکثرپسر ها میرن سمت زن وخانوادش بعدشم اگ‌خسیس بودن ک خونه نمیدادن ب نظرم سخت میگیری خب طرف داره دخترشوشوهرمیده قبول کن دوست نداره ک ازشهرش بره شماالان ازمادرت دوری وشهردیگ هستی؟ بنظرم اسی سخت گرفتی 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تو این دوره وزمونه چ بخوای چ نخوای اکثرپسر ها میرن سمت زن وخانوادش بعدشم اگ‌خسیس بودن ک خونه ن ...

بله گلم دور هستم شاغلم هستم 

اگر آدم های بافرهنگ و منطقی باشن از خدامونه پسرمون بره پیششون اینا هم غیر منطقی بودن هم انتظار داستن داداشم از شهر بزرگ بره یه شهر کوچک پیش اونا درصورتی که خونه داره از خودش تو شهر بزرگتر چ دلیلی داره از الان بره پیش خانواده زنش ما چنتا نشونه دیگه از خساست هم دیدیم 

اینکه به داداشم زنگ زدن شیرینی خامه ای نگیر برای خاستگاری میمونه خراب میشه شکلات تزیینی و جعبه ای بگیر و...چنتا دیکه ک حوصلم نمیکشه

جان جانانم💗💕

بله گلم دور هستم شاغلم هستم اگر آدم های بافرهنگ و منطقی باشن از خدامونه پسرمون بره پیششون اینا هم غی ...

واقعا ینی توخریدشیرینی هم دخالت کردن؟ واقعا این رفتاراخیلی زشته بله الان ک حرف های بعدی تونوخوندم دیدم منطقیه حرفات عزیزم انشالله یه دخترخوب قسمت داداشت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ینی توخریدشیرینی هم دخالت کردن؟ واقعا این رفتاراخیلی زشته بله الان ک حرف های بعدی تونوخوندم دی ...

بله من تعجب کردم به داداشم گفتم ببین برای یه جعبه شیرینی هم تعیین تکلیف میکنن

برای تعارف شیرینی آردی اوردن زنگ زدن به داداشم ک فلان چیزو بگیر

جان جانانم💗💕

بله من تعجب کردم به داداشم گفتم ببین برای یه جعبه شیرینی هم تعیین تکلیف میکننبرای تعارف شیرینی آردی ...

وای خدایی خیلی پروبودن دیگ‌‌...‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب لازم نبود من داداشم خونه داشت بچه هم مادرم میتونست کمک کنه یا پرستار بگیرند ن که برداره بخاطر بچه ...

بعضی ها یه سری کمک ها می کنند مثل خونه دادن و بچه نگه داشتن برای اینکه داماد بکشانند سمت خودشون و کل اختیار زندگیش بگیرند دست خودشون ، مثل یه اختاپوس که چنگ می زنه و یکی از همه طرف تو دام خودش میاندازه ، طرف بعدش دیگه هیچ راه فراری نداره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بنظرم شما زیادی سرت تو زندگی داداشته و اون بنده خدام ک تایپیک زده بود الکی حساس شده بود فاز شما ها رو نمیفهمم 

مثل خواهر شوهر منین دخترم ب دنیا اومده بود بعد من براش ست نارنجی خریده بودم چون عاشق نارنجی ام خواهر شوهرم اومد یکم ک نشت تا دید همه چی نارنجیه گفت چرا همش نارنجی گرفتی دلیل خاصی داره جلو نظر یا اتفاقی رو میگیره ،من مات مونده بودم چی بگم ب این آدم روان پریش 😐😂😂😂

خب خودتو بزار حتی دختره مسلما تو هم دوست داری تو بچه داری پیش مادرت باشی تا مادر شوهره

درسته حرفت ولی اینکه از همون جلسه اول اینا رو بعنوان خط قرمز بیای بگی و بگی فقط و فقط و فقط بچه پیش خانواده خودش باشه و فقط و فقط شوهرش پیش خانواده خودش باشه اصلا خوب نیست 

ترجیحا خب آدم با مامانش راحت تره ولی نباید اینجور باشه که همیشه ی همیشه بچه رو بده مامانش گاهی وقتا ممکنه مادره آدم موقعیت نداشته باشه یا نتونه خب اونجا که نباید تعصبی رفتار کنه میتونه بده مادرشوهرش یه بار 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بنظرم شما زیادی سرت تو زندگی داداشته و اون بنده خدام ک تایپیک زده بود الکی حساس شده بود فاز شما ها ر ...

😐😐😐😐😐😐😐

بنظرم شما خودت روان پریشی عزیزم 

خواهرشوهرت حرفه بدی نزده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2810