2777
2789
عنوان

خانوما شما اکه مرد بودین زنتون اخلاقای گند داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 44 پست
اینم بگم که مهریه در قبال محدودیت های زن نیست حتی بعد از اصلاح قانون و برابری هم چیزی مشابه مهریه با ...

کی گفته حقه ک باشه؟

چرا زن بابد حقش باشه ۱۱۴ تا سکه بگیره؟ 

چ شاهکاری کرده ک حقش باشه؟

چون شوهرم براش مهم نبست ۱۰۰۰ تا سکه هم ک باشهخیالش راحته با کی داره زندگی میکنه

خب دختر مردم هم میخواد مهر بگیره چون هیچکس نمیگه من آدم بدی ام همه از خودشون تعریف میکنند و به شما ربطی نداره.شوهرت مطمئنه که هیچ تو اگه از نخواستنت مطمئنی چرا نمیبخشی؟ برو خودتو رنگ کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته حقه ک باشه؟چرا زن بابد حقش باشه ۱۱۴ تا سکه بگیره؟ چ شاهکاری کرده ک حقش باشه؟

هر زنی جز تو خیلی شاهکارا کرده و حقشه.تو هم تا وقتی خودت مهر داری سکوت کن بیشتر از این خودتو سبک نکن خانم دورو 

به خوبی و بدی نیست مرد خوب غلط کرد قول داد چیزی که نداشت یعنی مردها باید بفهمن هرقدر دارن مهر کنن و زن رو گول نزنن 

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

فرقی نداره با دعوا یا صلح برو مهریتو ببخش. اونجوری همسرتم می‌بینه چه زن خوبی داره

شما جای اینکه منطقی بیای صحبت کنی بگی چرا حق یه زن انقدر تعداد سکه هست بحثو میبری ب سمتی ک هیچ ربطی ب موضوع تاپیک ندارع 

هروقت من مهرمو گرفتم میتونی اینو بگی

یکم منطقی باش بلدی جواب سوالمو بدی بمون جواب بدع نمیتونی منطقش رو نداری برو از تاپیک بیرون

ولی سفسطه نکن

دلمم نمی اومد مجبور بودم هزینه اشتباه و انتخاب نادرستمو بدم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

خب دختر مردم هم میخواد مهر بگیره چون هیچکس نمیگه من آدم بدی ام همه از خودشون تعریف میکنند و به شما ر ...

من انقدر خونه دارم با تلاش خودم خریدم لنگ مهریه نیستم

اصلا برامون مطرح نبست این چیزا

ولی دلم برای مردایی میسوزه ک گیر امثال شماها میفتن

اول از همه برادرم مجرده زن هم نمیخواد بگیره ک نگران باشم در ثانی من با تمکین زن هم مشکل دارم اونم قا ...

خب همین قوانین دست و پا گیر باعث میشه جوانها از ازدواج فراری بشن و به زندگی پارتنری بدون جاری شدن صیغه عقد رو بیارن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

وا! دعوا نداریم که. صب برو همه مهریتو ببخش نیاز نیست پدر و مادرت بدونن. این تصمیم توئه

سوال کرد ازت

جواب میخواد 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
شما جای اینکه منطقی بیای صحبت کنی بگی چرا حق یه زن انقدر تعداد سکه هست بحثو میبری ب سمتی ک هیچ ربطی ...

اتفاقا خیلی هم مربوطه.رطب خورده منع رطب کی کند.خودت مثال نقض ادعای خودتی.در ضمن اگر مهریه شما به دیگران ربطی نداره مهریه گرفتن بقیه هم به شما ربط نداره سر پیازی یا ته پیاز انگار قراره از جیب تو مهریه بدن.همه مهریه نداشته باشند‌ تو داشته باش! زرشکککک

خب همین قوانین دست و پا گیر باعث میشه جوانها از ازدواج فراری بشن و به زندگی پارتنری بدون جاری شدن صی ...

دقیقا 

شده اهرم فشار این مهریه

انصاف نبست خدایی مردارو بیچاره کرده 

زن ها هم گناه دارن ی سری ها اسیرن تو خونه چون مرد حق نداده به زن بره خونه مادرش یا پاشو از خونه بیرون بزاره

این چ قانون مسخره ایه؟

اومديم زندگی کنیم یا اسیر باشیم؟

من انقدر خونه دارم با تلاش خودم خریدم لنگ مهریه نیستماصلا برامون مطرح نبست این چیزاولی دلم برای مردا ...

دلت برای شوهر خودت بسوزه نمیدونه چی انداختن بهش.کس یکه خودش مهریه میگیره ولی تو کار بقیه که هیچ ربطی بهش ندارم دخالت می‌کنه و از مهریه گرفتن بقیه آتیش گرفته.چه شاهکاری کردی این همه سکه برات زدند؟ بدو برو ببخش بدوووو

اتفاقا خیلی هم مربوطه.رطب خورده منع رطب کی کند.خودت مثال نقض ادعای خودتی.در ضمن اگر مهریه شما به دیگ ...

مهم اینه بگیری یا نه

وگرنه نوشتنش عدده رو کاغذ ک دهن امثال تو ک تو فامیل ها پره بسته شه 

2810