2777
2789
عنوان

خونی شدن واژن دختر هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 47 پست
پس این خونی که از واژنش داره میاد چیه؟!قشنگ دیدم اطرافش زخمی نشدهو خون همراه ادرارش اومدو از واژنش چ ...

اخه عزیزم طفلی چقد دردش گرفته حتمن چقد میسوزه انشالله که هیچی نشده من خودم یه دختر به سن دختر شما دارم یه دقیقه خودمو گذاشتم جای شما و دخترت بنظرم با دخترت برو دکتر نگو به خاطر اون میرین تو مطب ماما هم که زن باردار و خانم هستن نمی‌فهمه اونجام خودت تنها برو تو اتاق بگو چیشده اگه لازم شد دکتر ببینه دخترت و ولی مطمعنم آنچنان معاینه ای نمیکنن که دردش بگیره چون میترسن آسیب ببینه هرچی شد لطفن منو تگ کن خبر بده بیشتر مراقب دخترامون باشیم تو همیچین مواقعی 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
اخه عزیزم طفلی چقد دردش گرفته حتمن چقد میسوزه انشالله که هیچی نشده من خودم یه دختر به سن دختر شما دا ...

ممنونم از همدلی‌ت عزیزم. امیدوارم که اتفاق بدی نیفتاده باشه براش. حتماً خبر میدم 

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید واژن نیست لابیاست

به دخترت بگو خودشو خوب چک کنه 

و بهش بگو اگه خونریزی داره با هم برید دکتر 

معاینه برای سلامتیش برو حتما که نباید برای بکارت بری 

میفهمم نگران چی هستی اصلا بولدش نکن انگار دستش زخمی شده و نیاز ب دکتر داره یه همچین حالتی