2777
2789
میخاد حسادتتو تحریک کنه

پدرشوهرم رفیقه با بابام حس میکنم میخواد نظر بابامو جلب کنه بابام نگاه کنه بهش یا زنگی پیامی چیزی بزنه با اون زنگ یا پیام ابروی مارو ببره وگرنه فک نمیکنم دلیلی داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی ولی میخوام این جریانات تموم شه تیکه بندارم به جاریم تو جمع یا تو حضوری

نه با تیکه چی خوشت میاد ادمی که پشت تلفن صداش وهفت محله میشنون ارزش دهن به دهن شدن داره..مامان بزرگ من همیشه بعد نمازاش دعا میکنه میگه خدایا منو از دیوارشکسته وزبان زن سلیطه محفوظ کن

اره عزیزم چقدر اروم شدم با حرفات خیلی ممنوک

ببین خدا خیییییلی مهربونه 

هر چیییییی میخوایی بخواه فقط از خودش 

این قضیه رو رها کن 

بسپرش به خودش 

ببین چجور به نفع خودتون  ورق تعغیر میکنه 

فقط حالت رو خوب نگه دار 

ارتعاشت رو بالا نگه دار 

یادت بیاد الان تو شرایطی که هستی خییییییلی ها حسرتش رو میخورن از جمله همین برادر شوهر و جاریت 

خییییلی ها حسرت شوهرت رو میخورن 

خیییلی ها حسرت بچه ایی که داری رو میخورن 

خیلی ها حسرت خونه زندگیت رو میخورن 

خیلی ها حسرت سلامتیت رو میخورن 

خیلی ها حسرت خانواده سالم و حمایتگر تو رو میخورن 

تو خیلی چیز ها داری که بقیه ندارن پس غم و ترس رو از خودت دور کن شیطان نیومده که فقط برای نماز و روزه گولمون بزنه 

مهمترین چیز که تو قران هم ازش زیاد اومده غم و ترس هست 

تو خدایی رو داری که به خیلی ها برتری داده تو رو 

پس نترس ، اندوهگین هم نباش 

حالت که خوب باشه 

قدرت روحیت میره بالا 

مطمئن باش ورق به سمت تو بر میگرده 

شک نکن 

با شچکر گذاری نعمت هایی که خدا بهت داده حالت رو خوب کن 

آیه قرآن میگه اگر شکر کنی نعمت هاتون زیاد میشه 

همین الان شکر کن که با وجود خدا 

بی نیاز از هرچیزو هر کسی هستی 

🌹🌹🌹🌹

ببین خدا خیییییلی مهربونه هر چیییییی میخوایی بخواه فقط از خودش این قضیه رو رها کن بسپرش به خودش ببین ...

چقدر خوبه که نظر دادی تو تاپیکم خدا اندازه دلت بهت یده حرفات خیلی ارومم‌کرد تپش قلب گرفته بودم خوب شدم ❤️❤️❤️

یا خدا چقدر پررون،با این تعاریفی که شما کردید به نظرم درست تصمیم گرفتی اینقدری دارید خدا رو شکر که محتاج هیچ کس نباشید. اینا خیلی پررون شما نمی تونید مثل اینا باشید 

ما۴تا جاریم ۳تامون خونه داریم.جز کوچیکه که اونم طبقه بالای پدرشوهرم مینشست مفت ورایگان وبرای مااصلا مهم نبود.پاشد به خاطر کارشوهرش رفتن یه شهردیگه.پدرشوهرم خونه روداداجاره که بتونن اونجا اوناخونه کرایه کنن..بعد به سال نشد برگشتن مستاجره هم حامله بود..پدرشوهرم میگفت گناه داره بااون وضع بلندشون کنم..شما برید جای دیگه خونه بگیرید اینا وعده اشون تموم شد بیاید اینجاباز...حاریم شرشد قبول نکرد برادرشوهرمو انداخت جون باباش...بعد نشست گفت من میدونم داداشاش نمیزار باباشون به ماباز خونه بده وبچه هامونو نفرین کردو من الان ۲ساله اصلا باهاش حرف نزدم وهمینطور بقبه جاریام والان مثل سگ پشیمون وبه خواهرشوهرم میگه غلط کردم عصبانی شدم نفرین کردم...امابرتی مااون ادم تاابدتموم شد

یا خدا چقدر پررون،با این تعاریفی که شما کردید به نظرم درست تصمیم گرفتی اینقدری دارید خدا رو شکر که م ...

اره از زندگیم‌دور باشن فقط من جلو دار دعواها و حرفای اونا نیستم

حتی بابابزرگم‌ یه پاش مریض بود عمل کرده فود نمیتونست درست راه بره الان فوت شده پدربزرگم دنیای من بود یهم گفتن نوه چلاق 

چقدر خوبه که نظر دادی تو تاپیکم خدا اندازه دلت بهت یده حرفات خیلی ارومم‌کرد تپش قلب گرفته بودم خوب ش ...

خدارو شکر که حالت بهتره 

بزار یه رازی رو بهت بگم 

که دوای تمام دردات میشه 

قبل از خواب حتما انجام بده 

اگر سرت درد میکنه 

اگر ناراحتی از کسی 

اگر مشگلی داری 

این دوا  درمان همهههههه مشگلات و گرفتاری ها و حال بدی هاست 

اونم شکر گذاریه 

حتی وقتی ظرف میشوری بگو خدایا شکرت که یه غذایی داشتیم بخوریم که ظرف هاش رو من میشورم ببین تا این حد 

میدونی چی میخوام بگم 

یعنی حتی اگر کار سختی هست مثل طرف شستن ولی تو یادت میاد که همین کار سخت آرزو خیلی ها هست 

میلیون ها نفر جون میکنن که یه غذایی به دست بیارن بخورن و در نهایت طرف هاش رو بشورن 

یعنی میخوام بگم با شکر گذاری سختی ها هم به نفع تو میشه 

یعنی برای کوچیک ترین چیز ها هم شکر کن 

کلی انرژیت رو میبره بالا 

اصلا این ادم های ریزه پیزه رو نمیبینی که بخواد حالت رو بد کنن 

مثلا بگو خدایا شکرت که انقدر شوهرم حوام رو داری کسی جریت نداره چیزی بگه جلو رو 

خدا یا شکرت که انقدر بهمون ثروت دادی که همه حسرتش رو میخورن ......‌‌

اون وقت میبینی که ورق به سمت تو برمیگرده 

حتی اگر تو چالش باشی 

خدا بازی رو به نفع تو میکنه 

فقط خدا مهمه الهی هیچ وقت محتاج بنده اش نشید خدا بهتون روز خیر وحلال وتن سال ودل خوش بده...

الهی امین تدا هیچ‌کسو محتاج نکنه تا به امروز پدرشوهرمو قضاوت میکردم چرا فرق میذاره نگو اینا جلوشو میگیرن

2810