2777
2789
برادرشوهرم خیلی فحش داد بهم اخه من چیکار به اونا داشتم چچرا پدرشوهرم نزد تو دهنشون برادرشوهرم مریضیش ...

مردنیست که پشت سرت گفته دیگه واگرنه جوابشو میدادی  اب دریاهم بادهن سگ کثیف نمیشه...فقط بی محل کن نمیدونی چه کیفی میده

بهش بگو دنبال شرنرو خداکمک کنه بادل خوش پول خودتونو بخورید مغازه پدرشوهرتم پیشکش اونا که گرسنن

میگم دیگههیچی نمیخوام بخدا نمیخوام بس کنن فقط مناصلا تحمل حرف و حدیث ندارم شوهرم دیوونه شده میگه چرا به زن من فحش داد فردا میرم دهنشو جر بدم بکشمش بمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار بزادرشوهرم فیلممو میگرفت تو اشپزخونه پدرشوهرم اینا داشتم خم و راست میشدم کار میکردم با استین ...

واااای حواستو جمع کن اینا مریضن. اما میگم حقتو نبخش. حقتو بگیر بعد بکش کنار دوری کامل

مردنیست که پشت سرت گفته دیگه واگرنه جوابشو میدادی اب دریاهم بادهن سگ کثیف نمیشه...فقط بی محل کن نمی ...

به زنشم بی محلی کنم ؟ یا صبر کنم این جریانات تموم شه یهویی بی محلی کنم ندونن از کجا دلخورم و از کجا خوردن؟اونموقع کیفش بیشتر نمیشا ؟

واااای حواستو جمع کن اینا مریضن. اما میگم حقتو نبخش. حقتو بگیر بعد بکش کنار دوری کامل

روز دختر واسه دخترم طلا خریدم رفت طلا خرید به دختراش با پول پدرشوهدم

فرش خریدم واسه خونم خانوم رفت واسه قهر خونه باباش تا شوهرش فرش جدید خرید اشتی کرد

به زنشم بی محلی کنم ؟ یا صبر کنم این جریانات تموم شه یهویی بی محلی کنم ندونن از کجا دلخورم و از کجا ...

باهاشون کلا سر سنگین باش گلایه چیزیم بهشون نکن اصلا انگار نه انگار چیزی شنیدی...بعدشم سعی کن زیاد نبینیشون...برای خودتون خوش باشید وتفریح کنید...به پدرشوعرتم بگو ماهیچی نمیخوایم...فقط دیگه حرف اونا روپیشمانزن اونا ادمای سمیین که باید فقط ازشون دورباشی

به زنشم بی محلی کنم ؟ یا صبر کنم این جریانات تموم شه یهویی بی محلی کنم ندونن از کجا دلخورم و از کجا ...

باهاشون کلا سر سنگین باش گلایه چیزیم بهشون نکن اصلا انگار نه انگار چیزی شنیدی...بعدشم سعی کن زیاد نبینیشون...برای خودتون خوش باشید وتفریح کنید...به پدرشوعرتم بگو ماهیچی نمیخوایم...فقط دیگه حرف اونا روپیشمانزن اونا ادمای سمیین که باید فقط ازشون دورباشی

مریضن ب ی ورت بگیر

جاریم جلو بابام همیشه ناز و عشوه میاد به نظرت علت این چی میتونه باشه بابامو ببینه زود میره واسه ارایش کردن لحت حرف زدنش عوض میشه هی سعی میکنه بابامو به حرف بگیره

اصلا ادم خیانت کاری نیست مطمئنم ولی فازشو نمیفهمم بخدا

باهاشون کلا سر سنگین باش گلایه چیزیم بهشون نکن اصلا انگار نه انگار چیزی شنیدی...بعدشم سعی کن زیاد نب ...

راست میگی 

ولی میخوام این جریانات تموم شه تیکه بندارم به جاریم تو جمع یا تو حضوری

2810