2777
2789
عنوان

زنده ماندن جنین بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 42 پست
همه غربالگریا قبل ۲۰ هفته هست ومجوز سقط تا۲۰هفته میدن انشاالله که اصلا کار به اونجاها نکشه

اگه هر مشکلی داشته باشه مجوز سقط میدند بهم؟؟ باید توی غربالگری ها تشخصی بدند که حتما مشکل بدنی یا  ذهنی داره؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوست عزیز. خودمم همینطور فکر میکنم. هی به خودم میگم اخه وقتی چیزی نبوده چطور دارو روش تاثیر بزا ...

درست میشه توکلت بخدا

من خودم دوتا بچه دارم کوچیکم ۱۸ماهشه هفته پیش مشکوک بودم به بارداری یعنی ببین نصف بدنم از استرس سر شده بود چون تحت هیچ شرایطی توانایی بچه سوم ندارم خدا بهم رحم کرد بی بی چک منفی شد بخاطر همین حالتو درک میکنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
توکل بخدا کن و ازمایشاتو کامل انجام بده من یکیو میشناسم همینجور شد بچه دنیا اومد کاملا سااالم

چشم ، خدا بچهاتون واستون نگه داره. مرسی که آخر شبی بهم امید دادید. 

خدا واست حفظشون کنه.

همچنین عزیزم

راستی بچه ۱۸ماهت گفتی بد اشتهاش تو تاپیکت منم دخترم اصلا لب نمیزنه به غذا وزن پسرتون چنده؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
واسم دعا میکنی از ته دلت؟ خیلی احتیاج دارم. حتما دل شما پاک تر از دل منه که میخاستم دلبندمو بکشم.

این حرف و نزن از روی دلخوشی که اینکارو نکردی حتما مشکلی داشتی همینکه از کارت پشیمونی توبه کن خدا میبخشتت‌ همه ی ادما اشتباه میکنن و لیاقت یه فرصت و دارن از ته دلم برات دعا میکنم❤️

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
همچنین عزیزمراستی بچه ۱۸ماهت گفتی بد اشتهاش تو تاپیکت منم دخترم اصلا لب نمیزنه به غذا وزن پسرتون چند ...

وزن پسرم خدا را شکر خوبه ۱۱.۷۰۰

میخاستم بهش شربت راسیپ بدم پشیمون شدم 

به جاش شربت اشتها باریج خریدم خیلی اشتهاش خوب شده.

خب از روی آزمایش فهمیدی بارداری؟؟

آزمایش تیتر بتا دادی؟؟

شاید اون موقع ساک اصلاً تشکیل نشده و انشالله که سالمه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞