2777
2789
عنوان

زنده ماندن جنین بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست

من قصد سقط نداشتم ولی از ۶هفته تا ۳۶هفته خونریزی داشتم یه وقتایی در حد پریودی یه وقتایی کم ، و پسرم سالمه ، اگه میخوای نگهش داری حتما این مورد رو به دکتر بگو و برای ان تی و انومالی حتما سونوگرافی دقیق و پیشرفته برو هرجایی نری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین چندحالت داره ممکنه وقتی شما دارو استفاده کردی اونموقع هنوز ساک بارداری تشکیل نشده بوده کلا بعدا تشکیل شده....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ببین چندحالت داره ممکنه وقتی شما دارو استفاده کردی اونموقع هنوز ساک بارداری تشکیل نشده بوده کلا بعدا ...

دقیقا دکترم همینو میگه. به نظرت اینطوری دارو روش تاثیر گذاشته؟؟ 

دکتر سونو انجام داد. گفت وقتی چیزی نبوده هنوز و ساک بارداری تشکیل نشده چطور میخاستی بندازیش!!

این همون چیزیه که‌من گفتم خیلی زود اقدام به سقط کرده بودی هیچی تشکیل نشده بوده بعد اون اتفاق تشکیل شده....

هیچ کار خدا بی حکمت نیست ولی حتما تزمایش معتبر انجام بده 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
این همون چیزیه که‌من گفتم خیلی زود اقدام به سقط کرده بودی هیچی تشکیل نشده بوده بعد اون اتفاق تشکیل ش ...

من با آزمایش و سونو مشکل ندارم، میترسم فقط سن بارداریم بره بالا و اینطوری یه موقع اگه مشکل داشته باشه نتونم بندازم. 

دقیقا دکترم همینو میگه. به نظرت اینطوری دارو روش تاثیر گذاشته؟؟

فک نکنم تاثیر بذاره چون اصلا چیزی نبوده ک بخاد روش تاثیر بذاره ولی حتما سر تایم خودش آزمایش ژنتیک اینا انجام بده تا خیالت راحت باشه.

فک کنم حکمت خدا به اینه که شما این بچه رو بدنیا بیارید با خواست خدا نمیشه جنگید

من قصد سقط نداشتم ولی از ۶هفته تا ۳۶هفته خونریزی داشتم یه وقتایی در حد پریودی یه وقتایی کم ، و پسرم ...

خدا حفظش کنه واستون، میخام نگهش دارم میشه واسم دعا کنید؟؟ 

همه غربالگریا قبل ۲۰ هفته هست ومجوز سقط تا۲۰هفته میدن انشاالله که اصلا کار به اونجاها نکشه

فک نکنم تاثیر بذاره چون اصلا چیزی نبوده ک بخاد روش تاثیر بذاره ولی حتما سر تایم خودش آزمایش ژنتیک ای ...

مرسی دوست عزیز. خودمم همینطور فکر میکنم. هی به خودم میگم اخه وقتی چیزی نبوده چطور دارو روش تاثیر بزاره، با این حرفا خودمو آروم میکنم. ولی فکر و خیال خیلی تو سرمه، ۵ ماه باید حداقل صبر کنم ببینم سالم هست یا نه، خدا بهم صبر بده. 

شما چیکار کردید؟؟

اووم

من تو ۷ هفته بودم  بعد دو هفته خونریزی و دفع لخته رفتم دکتر برا بقایا گفت کاملا سالم 

گفتم نگهش میدارم 

دکتر اشنامون بود گفت راهو رفتی اینجا جای برگشت نیست

اگه دنیا بیاد نقص عضو باشه تحمل داری ؟ البته مال سال ۱۴۰۰

2810