2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5723 بازدید | 363 پست
آره بگو یه مدت تنها باشم الان حالم خوب نیست میخوام فکر کنم حداقل ۲ هفته ببین چی میشه

دو هفته خیلیه 

خانواده خودم بیچارم میکنن اینقدر سوال پیچ میکنن چرا نمیاد ویشده اگر چیزی هست بگو و فلان جو متشنج میکنه

یا مامانم خبر نداره گفتم نیاد بر می‌ذاره شام دعوت می‌کنه 

دلم میخواد یه چندماه برم بمیرم کلا کسی رو نیینم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

شوهرتون چیکار می‌کنه که میگید بی عرضه هست عزیزم مثال میزنی؟

ببین همسر من آدم سالم و پاکیه ولی یجورایی با ادمهای دورش فرق داره.راجع ب هیچی اطلاعاتی نداره حتی اسم ماشینهای ایرانی رو نمیشناسه!!! تو کارش هم هیییچ چیز جدیدی یاد نمیگیره.یجورایی انگار از پشت کوه اومده که هیچی بلد نیست ۴۰و خورده ای سالشه ها کم سن هم نیست... ‌اگه توی جمعی بشینه نمیتونه راجع ب اقتصاد،اتفاقات و ... اظهار نظر کنه... در کنار همه اینا یه ویژگی خاصی داره که کمتر کسی از پسش برمیاد و اینجا بگم ممکنه شناسایی بشم ... من گول همین یدونه استعدادش خوردم رفتم تو زندگی دیدم کجای کاری ،الان من تصمیمات زندگی میگیرم هرچی ک باشه زندگی باهاش ازبیرون قشششششنگ از داخل سختتتتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همسر من آدم سالم و پاکیه ولی یجورایی با ادمهای دورش فرق داره.راجع ب هیچی اطلاعاتی نداره حتی اسم ...

منم تو رابطمون تسحاس میکنم خیلی خسته شدم  اونم خیلی تلاش کرد ولی خب ... عین یه مرد عاشق که به عشقش نرسیده خستم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

منم تو رابطمون تسحاس میکنم خیلی خسته شدم اونم خیلی تلاش کرد ولی خب ... عین یه مرد عاشق که به عشقش ن ...

ببین اینم اولین کادو ک بمن داد یه عطر کوچولوی بیک بود خیلی تو ذوقم خورد خسیس نبودا ولی هدیه خریدن بلد نبود و یجورایی من ضایع میشدم ... من بشدت کمال گرام از درون تهی ام کمبود اعتماد ب نفس دارم اینم اومد شد قوز بالا قوز

دو هفته خیلیه خانواده خودم بیچارم میکنن اینقدر سوال پیچ میکنن چرا نمیاد ویشده اگر چیزی هست بگو و فلا ...

خدا نکنه انشالله زنده باشی و خوشبخت 

اصلا خانوادت از هیچی خبر ندارن

ببین اینم اولین کادو ک بمن داد یه عطر کوچولوی بیک بود خیلی تو ذوقم خورد خسیس نبودا ولی هدیه خریدن بل ...

تازه دارم متوجه میشم دور اطرافم چی میگذره ... 

دخترای دیگه رو میبینم ته دلم شده پر حسرت با اینکه اصلا آدم مادی نیستم ولی وقتی به دخترا نگاه میکنم چقدر بدون زخمت کادو میگیرن مراسم میگیرن سورپرایز میشن ... دلم میسوزه برا خودم کاهی 

خدا نکنه انشالله زنده باشی و خوشبخت اصلا خانوادت از هیچی خبر ندارن

چرا خبر دارن حدودا 

ولی از اینا هستن که از شدت دلسوزی از اونور بوم مییفتنو بدتر آزار میدن 

اونا میگن پسر بدی نیست فقط نگران موضوع مالی هستن . از مشکلات احساسی بینمون خبر ندارن

تازه دارم متوجه میشم دور اطرافم چی میگذره ... دخترای دیگه رو میبینم ته دلم شده پر حسرت با اینکه اصلا ...

من بیش از ۱۰ ساله دارم باهاش زندگی میکنم، حتی یکروزم دوستش نداشتم ، دلتنگش نشدم، اینهمه سال بچه دار نشدنمو کش دادم ک ازش بچه ای ب دنیا نیارم چون رنجمو بیشتر میکنه... خانواده من نذاشتن من همون ماه اول آشنایی بهم بزنم ولی تو اگه فکرمیکنی دیگه دوستش نداری خودتو راحت کن.

من بیش از ۱۰ ساله دارم باهاش زندگی میکنم، حتی یکروزم دوستش نداشتم ، دلتنگش نشدم، اینهمه سال بچه دار ...

بنظرت چرا جدیدا اینطوری شدم؟

قبلا عاشقش بودم واقعا 

الان میبننش عصبی میشم هی پامو تکون میدم کلافه ام دست می‌زنه بهم خوشم نمیاد 

مراسم ساده بگیرید طلاهاتو ازش دل بکن ، یه بخشش رو بده اجاره کمک همسرت برید اون سر شهر دور از هردو خانواده

، درسم قبول شدی شهر خودت با توجه به زندگی الانت رشته انتخاب کن.

نظر منه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
مراسم ساده بگیرید طلاهاتو ازش دل بکن ، یه بخشش رو بده اجاره کمک همسرت برید اون سر شهر دور از هردو خا ...

اخلاق همسرم چی ؟

زندگیم تباه نمیشه؟

اخلاق همسرم چی ؟زندگیم تباه نمیشه؟

عزیزم شما قشنگ معلومه زندگیتون در رفاهه 

کسی که پول نداره و اوضاع مالیش جالب نیست اصلا فرصت این فکرها رو نداره. پس روانشناس بهتری پبدا کن هرجایی نرو . چندجا تکی برو‌هرکدوم منطقی تر و با خدا تر بودو انتخاب کن.

به نظرم نصف بیشتر مشکلاتتون با شروع زندگی در جایی دور تر از خانواده هردو حل میشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عزیزم شما قشنگ معلومه زندگیتون در رفاهه کسی که پول نداره و اوضاع مالیش جالب نیست اصلا فرصت این فکرها ...

چرا فکر می‌کنی من در رفاهم؟ چون مثل بقیه تک بعدی نیستم و یه مشکل باعث نمیشه بقیه مشکلات رو فراموش کنم؟ همه مثل هم نیستن .

عزیزم.خودت میدونی.دندون خراب رو بکش بنداز دور

میشه نظرتون رو حزئی تر بگید دلالیتون برای جدایی چیه ؟

2810