2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 370 پست
حرفات یکی نیست ی جا گفتی نون شب نداشتیم ی جا میگی خونه دچند تا خونه ده میلیاردی داشتیم.یجا میگی بابا ...

عزیزم شما مثل اینکه کامل نخوندی این برای اوایل زندگی پدر مادرش بوده شما مثلا بخوای هم مقایسه کنی خوب آدم ها تغییر میکنن دیگه مثلا مادر استارتر تا ۱۵ سالگی استارتر بد بوده بعدش پشیمون میشه یا پدرش پشیمون میشه... بعدم طبیعیه گلم اغلب ما پدر مادرامون اوایل ازدواج هیچی نداشتن اما الان خداروشکر برای خودشون کسی شدن پیشرفت کردن سرمایه جمع کردن و .... شما کامل نخوندی وگرنه آدم میتونه امروز و فرداش متفاوت باشه چه برسه به ۲۳ و خورده ای سال

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

سلام عزیزم من واقعا ناراحت شدم و از صمیم قلبم از خدا میخوام که نجاتت بدهاما ره حل من بهت میگم دختر گ ...

دقیقا بخاطر اینکه این تروما ها بیشتر نشه از طلاق میترسم... چون واقعا روحم نابود شده 

من میرفتم پیش تراپیست از بچگی خودم میگفتم خود مشاوره بغض میکرد و می‌گفت چطوری این حجم رو تحمل کردی ؟؟؟ 

همسرم اعتیاد نداره عزیزم الان کامل سیگار رو گذاشته کنار و چندماه یبار اونم تو سفر پیش خودم می‌کشه 

گاهی هوس قلیون بکنه زنگ میزنه میگه هوس کردم بکشم ناراحت نمیشی ؟

معتاد نبود تو مجردی ولی بالاخره می‌کشیده که بعدها باهام دردودل کرد گفت من تا۲۵ سالگی لب به سیگار نزده بودم شرایط زندگیم و شدت تنهایی باعث شد برم سمت سیگار 

شرایط زندگیش واقعا بد و سخت بوده خبر دارم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من واقعا ناراحت شدم و از صمیم قلبم از خدا میخوام که نجاتت بدهاما ره حل من بهت میگم دختر گ ...

یه سوال دیگه 

من از دیدگاه خودم می‌دونم این زندگی سمی هست 

ولی می‌خوام بدونم از نظر خود شما چرا سمی هست ؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

دقیقا بخاطر اینکه این تروما ها بیشتر نشه از طلاق میترسم... چون واقعا روحم نابود شده من میرفتم پیش تر ...

نه عزیز دلم منم نگفتم معتاده هست الان میگم زمینه اعتیاد و داره ولی مطمعن باش شما به این زندگی ادامه بدی تروموها بیشتر میشن تا طلاق بگیری

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

نه عزیز دلم منم نگفتم معتاده هست الان میگم زمینه اعتیاد و داره ولی مطمعن باش شما به این زندگی ادامه ...

چطوری خودمو جمع کنم درس بخونم؟؟؟؟

خیلی افسرده شدن حتی حس نفس کشیدن ندارم بی حس شدم سر شدم 

هرروز دارم به کنکور نزدیک تر میشم 

یه سوال دیگه من از دیدگاه خودم می‌دونم این زندگی سمی هست ولی می‌خوام بدونم از نظر خود شما چرا سمی هس ...

اولا برای اینکه شما بخاطر تجربه ای که از کودکی و نوجوانی داشتی نیاز داری آدمی کنارت باشه که چطوری بگم درکت کنه یه بار و از روی دوشت برداره تحت فشار نباشی نه اینکه این ازدواج خودش یه بار یه فشار اضافی برای شما هست یعنی روح یک انسان نمیتونه این همه فشار افراطی و به دوش بکشه بلاخره خسته میشه متلاشی میشه از بین میره این ازدواج آخرش یک بازنده داره اونم خود شمایی 

دوما شما طبق گفته خودتون از یک خونواده سطح بالا هستی حالا که جامعه درون و مشکلات خوانوادت و نمیدونن و این ظاهر زندگی شماست که تو دیده مردم پس شما از لحاظ خوانوادگی هیچ تناسبی باهم ندارین و اینم خودش یه پوئن بشدن منفی و دیر هضم یا غیر قابل هضمه واقعا فکر کنید در آین ه قرار بچه دار بشید راضی هستید بچه شما بین این همه فشار فرهنگی و مالی باشه مثلا بچه شما هم حسود یا خاله زنک باشه که پشت بقیه حرف بزنه و بی عرضگی همسر شما که دیگه واقعا افتضاحه من میتونم تا خود صبح از اشکالات این ازدواج برات بگم ولی واقعا از حوصله تاپیک خارجه

چطوری خودمو جمع کنم درس بخونم؟؟؟؟خیلی افسرده شدن حتی حس نفس کشیدن ندارم بی حس شدم سر شدم هرروز دارم ...

کنکور امسال و بیخیال هان؟ یه جعبه کارتونی کتاب و دفترات و بزار توش جمعشون کن برو اقدام کن به طلاق بعدشم برو روانشناس انگیزت و برمیگردونه صد برابر گذشته دوباره جعبه کتاب هارو باز کن و حتا بهتر از گذشته به زندگیت ادامه بده

اولا برای اینکه شما بخاطر تجربه ای که از کودکی و نوجوانی داشتی نیاز داری آدمی کنارت باشه که چطوری بگ ...

لطفا اگر حوصلشو داری برام بنویس آگاهم کن ... 

من خودم می‌دونم بیخودی دل بستم به این زندگی یه چیزی ته دلم هی توجیه می‌کنه برام ؛ شاید چون این آدم از فضای مجردی منو نجات داد همچین حسی دارم ولی باز در عین حال می‌دونم کارم اشتباهه .

از کدوم کار همسرم حس بی عرضگی گرفتی میشه بگی عزیزم ؟

کنکور امسال و بیخیال هان؟ یه جعبه کارتونی کتاب و دفترات و بزار توش جمعشون کن برو اقدام کن به طلاق بع ...

نمیشه 

مادرم از وقتی فهمیده دوباره می‌خوام بخونم مدام رو اعصابمه هی میگه چرا صبح دیر پا میشی مگه کنکور نداری 

دوره زمونه بیکاری نیست الان درس بخونم به جایی برش خانم خودت باشو فلان ... مثلا میاد دلسوزی کنه میزنه خراب می‌کنه 

نمیدونم آدم معتقدی هستی یا نه . ولی استخاره گرفتم برای طلاق نهی شد اونم شدید 

پوف

خودت رفتارت خوبه، انتظارت  این آقا برآورده کردی؟ 

ببین وضعیت مالی خیلی مهمه_حداقل بایدیاماشین یاخونه داشته باشن...وگرنه تابخریش پیروکورمیشی. مخصوصا کاردرست حسابی اگه نداشته باشی... سیگار میکشه رفیق باز هستش؟ قرص متادون مصرف نمیکنه؟ اگه مصرف نمیکنه پس سخت نگیر. اما سیگاریها آخرش همه چی میکشن... 

درکل اگه رفتار خودت خوبه، پسره. کارمیکنه قرصی نیست پس ادامه بده... البته باخریدخونه... اگه شده باکمک پدرخودتون.... وبنام خودتون. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
لطفا اگر حوصلشو داری برام بنویس آگاهم کن ... من خودم می‌دونم بیخودی دل بستم به این زندگی یه چیزی ته ...

همسرت بی عرضه است چون نمیتونه بین احساسات و شغلش و مدیریت کنه بلد نیست درست تلاش کنه زندگی رو جمع کنه که مثل پدرش نشه و مهم تر از همه اون بی عرضه است چون از گذشته عبرت نمیگره و به شمایی که میگه هدیه اون از طرف خدایی و راضی نگه داره

نمیشه مادرم از وقتی فهمیده دوباره می‌خوام بخونم مدام رو اعصابمه هی میگه چرا صبح دیر پا میشی مگه کنکو ...

اره منم معتقدم اما دیگه بقول معروف صلاح مملکت خیش خسروان داند گلم اگه بازم راهی روزنه ای هست سعی کن اگر امیدی به این زندگی داری چون الان احساس میکنم اون پسرم با تمام بی عرضگی هاش دوستت داره یا من اشتباه میکنم

خودت رفتارت خوبه، انتظارت این آقا برآورده کردی؟ ببین وضعیت مالی خیلی مهمه_حداقل بایدیاماشین یاخونه ...

من رفتارم خیلی خوبه اخلاقم عالیه ولی ایراداتم ایناست: زودرنجم اونم نه به شکل لوس 

درمورد سیگار هم از بعد قول دومش دیگه نکشید فقط تو سفر اونم کنار خودم و می‌پرسه اگر ناراحت میشی ته دلت بهم بگو نکشم 

قبلا معتاد به سیگار نبوده وقتی خالش بد بوده می‌کشیده 

الآنم دوبار حرف طلاق زدم پیشش هردوبارش رفته بود کشیده بود وقتی از من هم تا امید میشه و فرم می‌کنه دوسش ندارم می‌ره سمت سیگار 

قرصی نیست 

ماشین داره شغل داره ... ولی اگر پدرش سهم خونه رو بده خونه دار هم میشیم اما نمیدههههههنهه

دوران عقد با مشکلات مالی کوفتم شد سر هر مراسمی استرس داشتم .

حتی برای تولد خودم چندروز قبلش همیشه ناراحت میشدم که بدبخت شوهرم دستش خالیه نمیتونه کاری بکنه جلوم شرمنده میشه .چون همیشه سعی میکرد خوشحالم کنه البته الان اینطوری نیست .

ولی خب پدرش نمی‌ده اصلا براش مهم نیست پسرش داره پاره میشه با اینکه سهم خود همسرمه

همسرت بی عرضه است چون نمیتونه بین احساسات و شغلش و مدیریت کنه بلد نیست درست تلاش کنه زندگی رو جمع کن ...

اره دقیقا نمیتونه کارو زندگی رو کنار هم مدیریت کنه 

ولی از نظر شغلی و اینا بی عرضه نیست 

پسر به شدت با جنمیه پدرم از نظر شغلی قبولش داره

اره منم معتقدم اما دیگه بقول معروف صلاح مملکت خیش خسروان داند گلم اگه بازم راهی روزنه ای هست سعی کن ...

می‌دونی تازگی ها شک کردم که واقعا دوسم داره یا نه فقط توجهم براش مهمه 

چون تو کل این دوسال به خصوص جدیدا من اگر قهر کنم دوباره میشه مثل روزهای اول ( چون توجهم رو ازش میگیرم ) ولی در حالت عادی اگر ناراحت باشم کاری نمیکنه 

احساس میکنم اونم اختلال داره فقط توجهمو میخواد نه خودمو 

ولی خب تو حرفاش اینطوری نیست میگه میمیرم برات تلاش میکنم برات و.... حتی الان که تو اوج سردی هست بازم محبت زبانی داره هعی