2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5396 بازدید | 335 پست
می‌دونی تازگی ها شک کردم که واقعا دوسم داره یا نه فقط توجهم براش مهمه چون تو کل این دوسال به خصوص جد ...

واقعا شخصیت عجیبی داره منکه سردرگم شدم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

واقعا شخصیت عجیبی داره منکه سردرگم شدم

تست شخصیت هم داد پیش مشاور همین چند وقت پیش ش

... مشاور گفت همه شخصیتش اوکیه ولی بلد نیست سهاجانتشو کنترل کنه در واقع منظورش همون شب کن سفت کنش زود

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا نمیتونه کارو زندگی رو کنار هم مدیریت کنه ولی از نظر شغلی و اینا بی عرضه نیست پسر به شدت با ...

خوب با این همه وقتی نتونه احساسات و عواطف شخصیش و از شغلش حذف کنه بازم از نظر من مردوده من میگم شما که ظاهرا با پدرتون خیلی صمیمی هستین و قبولش دارین نظر و در مورد زندگیتون پرسیدی؟ یعنی همه این هارو برگرد بهش بگو ببین اون بهت میگه ادامه بده چیکار کن؟؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

تست شخصیت هم داد پیش مشاور همین چند وقت پیش ش... مشاور گفت همه شخصیتش اوکیه ولی بلد نیست سهاجانتشو ک ...

عجب خوب راهش چیه اینجوری که نمیشه زندگی تشکیل داد

خوب با این همه وقتی نتونه احساسات و عواطف شخصیش و از شغلش حذف کنه بازم از نظر من مردوده من میگم شما ...

با پدرم صمییمی نیستم ولی راحت حرف میزنم تقریبا 

بابا در جریان چهل درصد اختلافات ما هست . بخاطر این وضعیت مالی همسرم و بی‌خیالی پدرش و دوسال عقد بودن چون رسم ما نیست اینقدر زیاد عقد بمونی تصمیم گرفته تا اردیبهشت ماه صبر کنه اگر همسرم همه چیزو حور کرد که هیچی اگر نه میخواد طلاقمو بگیره 

مادرم همیشه میگه نمیدونم چیه اینا چشم منو کور کرد دهترمو دو دستی بدبخت کردم نه مال زیاد داره نه خانواده درستی داره نه تحصیلات داره 

هردوشون حسابی پشیمون هستن چون بی احترامی های خانواده همسرم رو دیدن 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

با پدرم صمییمی نیستم ولی راحت حرف میزنم تقریبا بابا در جریان چهل درصد اختلافات ما هست . بخاطر این وض ...

خوب پس آخرین حرف و من بهت میگم دیگه وقتی خوانوادتم پشیمونن قطعا بعد طلاقت دیگه هرگز تحت فشارت نمیذارن پدرت و در جریان صد در صد کار ها و اتفاقات قرار بده و لطفا جلوی زهر شدن جونی و عمرت و قبل از اینکه دیر بشه بگیر

خوب پس آخرین حرف و من بهت میگم دیگه وقتی خوانوادتم پشیمونن قطعا بعد طلاقت دیگه هرگز تحت فشارت نمیذار ...

اره خیلی بهم میگن پشتتیم 

یه بار به شوخی به مامانم گفتم طلاق بگیرم که هرروز اینقدر سرکوفت میزنی پیر میشم میگه نه من آدم قبلی نیستم اونموقع بچه بودم عصبی بودم 

از طرفی هم باز نمیتونم اعتماد کنم 

اره خیلی بهم میگن پشتتیم یه بار به شوخی به مامانم گفتم طلاق بگیرم که هرروز اینقدر سرکوفت میزنی پیر م ...

اعتماد کن عزیزم هرچیم هست مادرته واقعا پشیمون شده😊

عزیزم خوب اونم ازشما توجه ومحبت میخواد... وقتی دریافت نکنه بداخلاق میشه بهش محبت کن... 

چیزای که ازش تعریف میکنی بابقیه رفتارتون تناقض داره... 

اگه پسرخوب وکارکنه بهش محبت کن....شاید بارفتارهای مادرتون شما این یاد گرفتین که فقط مردا بایدبیان سمت خانم شون... در صورتی که باید دوطرف خواهان همدیگه باشین.... قدر همون محبت کلامی بدون.... دورش بگردمثل پروانه... 

اگه براخرید ادکلان خوشحال شدی چرا دهن بین میشی  بهت چیزی میگن چرا اینو خریده ناراحت میشی ،... مطمئنم  رفتارت باهمسرت  خوب نبوده...    یه کوچولو رفتاروحرکات خودتم بررسی کن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اعتماد کن عزیزم هرچیم هست مادرته واقعا پشیمون شده😊

😭😞

چرا باید زندگی من اینطوری بشه آخه 

ورود همسرم به زندگیم باعث شد پدر مادرم خیلی عوض بشن کلی از محدودیت ها از روم برداشته بشه و واقعا بهم اعتماد کنن وب اونم باهاشون حرف بزنم 

ولی بازم میگم چرا باید اینطوری بشع؟

اگر طلاق بگیرم دیگه نمیتونم به مردی اعتماد کنم 

نکنه سرکوفت بزنه بهم بگه قبلا کسی بدنتو دیده 

یا تیکه بندازه بهم 

یا خانوادش تحقیر کنن بگن طلاق گرفتی 😞

همسر فعلیم اخلاق خوب های زیادی داره که خیلی از آقایون ندارن ... مثلا رفیق باز بود ولی از فردای عقد خودش رفت امدشو قطع کرد چون می‌گفت متاهلی داستانش فرق می‌کنه 

یا همیشه مطابق میل من عمل می‌کنه حتی االان که سرده 

همیشه در برابر خانوادش پشتمه نمی‌ذاره کسی چیزی بهم بگه همه بی احترامی های خانوادش وقتی بوده که همسرم تست 

یا چشم از دهنش نمیفته مثل کارمند هرچی بگم گوش میده 

میترسم ازدواج دومم بد باشه اونوقت زندگی پر بشه از حسرت 

یا اه همسرم بگیره منو

عزیزم خوب اونم ازشما توجه ومحبت میخواد... وقتی دریافت نکنه بداخلاق میشه بهش محبت کن... چیزای که ازش ...

عزیزم این مدلی که گفتی نیستم . من آدم منطقی هستم پیش خودم مرد و زن نمیکنم ؛ اشتباه کنم راحت عذر خواهی میکنم احساس کنم بهم نیاز داره میرم جلو کلی هم محبت میکنم ‌

من دهن بین نشدم فقط از این ناراحت شدم چرا بلد نیست وگرنه ذات اصلی آدم وقتی بدون فکر یه چیزی رو انجام میده مشخص میشه اون لحظه من خوشحال شدم .

😭😞چرا باید زندگی من اینطوری بشه آخه ورود همسرم به زندگیم باعث شد پدر مادرم خیلی عوض بشن کلی از محد ...

عزیزم خوب به فرض طلاق شما با یه مردی از یه خوانواده سطح بالا با طرز فکری ازدواج میکنی که اونقدری شعور دارن که این مسائل و به روت نیارن بنظرم شما خیلی حساس شدی عزیزم من متاسفم که گذشته شما تلخ بوده اما هرکسیم یه سرنوشتی داره دیگه منم الان بخوام بدی ها و تلخی های زندگیم و بگم قول میدم تا خود صبح بشینیم باهم گریه کنیم😂😂ولی خوب بیخیال گذشته دیگه همه اینا با یه روانشناس خوب قابل حله مهم اینه که ۲۰ سال دیگه از تصمیمی که امروز میگیری پشیمون نشی💗

عزیزم خوب به فرض طلاق شما با یه مردی از یه خوانواده سطح بالا با طرز فکری ازدواج میکنی که اونقدری شعو ...

اینا همش بخاطر وسواس فکری هست که دارم فکر کردم به مسخره ترین چیزا بیخود ترین چیزا ... 

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی 

دعام کن لطفا خیلی دعام کن نیازمندم

اینا همش بخاطر وسواس فکری هست که دارم فکر کردم به مسخره ترین چیزا بیخود ترین چیزا ... مرسی عزیزم از ...

سلامت باشی عزیزم وقتی خاصی هم نبوده بیکار بودم دیگه خوشحال میشم بتونم با حرفم هم نوع و هم جنسم و آروم کنم یا کمکش کنم تصمیمی و بگیره حتا برات دعا میکنم برات حمد خوندم و ۵ صلوات فرستادم شما هم قبل خوابت دورکعت نماز بخون هدیه کن به پیامبر اسلام و از خدا بخواه به حق پنج تن کمکت کنه درست تصمیم بکیری و زندگیت و درست کنه مطمعن باش نتیجه میبینی ولی روانشناس و حتما در هر شرایطی برو موفق و سربلند باشی بحق این روزهای غم بیبی فاطمه زهرا سفید بخت بشی عزیز دلم💗🥰

سلامت باشی عزیزم وقتی خاصی هم نبوده بیکار بودم دیگه خوشحال میشم بتونم با حرفم هم نوع و هم جنسم و آرو ...

چقدر مهربونی... خدا زیاد کنه خانم های مثل شما رو 🪽❤️

چشم مرسی از قلب خوبت :) 

منم برات صلوات فرستادم

2810