2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5919 بازدید | 369 پست
من هیچوقت بخاطر چهرم نگفتم و نمیگم حیف شدم ... همسرم آدم بدچهزه ای نیست خیلی زیباست حرف من از حیف شد ...

احیانا خودت و با پیامبری جیزی اشتباه نگرفتی؟ اسی توواقعا حالت خوب نیست چرا انقد درگیر خودبزرگ بینی ای؟ اگه ادم میتونست انقد فضائل اخلاقی و قلب پاک و بدون هیج ایرادی باشه و درکنارشم قیافه خوب و رویایی داشته باشه ادم نمیشدا معصوم میشد یجوری ازخودت میگی انگار حقتو خوردن و باید امام چهاردهم میشدی    اعصابم ازاین حجم از بچگی  خوزدشد دیگه ریپلایم نکن بیچاره شوهرت 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خیلی خام و کم تجربه ست متاسفانه... این هنوز بیرونو ندیده نمی دونه چه خبره. فک می‌کنه بیرون از خونه ا ...

خیلی رومخه اصن من تاحالا انقد ادم عجیب ندیدم  بیا بریم ازاین تاپیک فوق سم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احیانا خودت و با پیامبری جیزی اشتباه نگرفتی؟ اسی توواقعا حالت خوب نیست چرا انقد درگیر خودبزرگ بینی ا ...

برید بیرون از تاپییک ؛ اینقدر تو فضای مشاوره رفت و آمد داشتم اختلال های روانی رو خوب شناختم ؛ درنتیجه بحث با بعضی از آدمهایی که این چیزا رو ازشون متوجه میشم  بی نتیجه هست.

موفق و پیروز باشید.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اسی باید اول حال روحیت خوب شه که بتونی درس بخونی و موفق شی اگه با این روحیت درس بخونی آب تو هاون کدب ...

حال روحیم خوب نیست اصلا . با تراپیست صحبت کردم گفت بخاطر حجم زیاد انرژی که این مدت خرج کردیه؛ مغزتو استراحت ندادی خودش به خودش استراحت داده 

باورت میشه منی که ورزشکار بودم صبح ساعت پنج صبح بیدار میشدم به درس و دانشگاه و هنر و کار می‌رسیدم الان نای بلند شدن از تخت ندارم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

برید بیرون از تاپییک ؛ اینقدر تو فضای مشاوره رفت و آمد داشتم اختلال های روانی رو خوب شناختم ؛ درنتیج ...

منم خیلی توفضای رولنسناسی رفت و امد داشتم درضمن خودم رولنشناسی خوندم   دنیای روانشناسی   فقط دیوونه ترکننده است  همین ... شنلخت اختلالات و روانشناس رفتن پز خاصی نداره خواهرمن 

حال روحیم خوب نیست اصلا . با تراپیست صحبت کردم گفت بخاطر حجم زیاد انرژی که این مدت خرج کردیه؛ مغزتو ...

خب باید به خودت کمک کنی از این وضع بیای بیرون و یه تصمیم جدی بگیری برا زندگیت 

منم خیلی توفضای رولنسناسی رفت و امد داشتم درضمن خودم رولنشناسی خوندم دنیای روانشناسی فقط دیوونه ...

اینقدر درگیر هستید با خودتون متاسفانه که این حرف ساده من رو هم پز دادن می‌بینید . خیره انشالله.

خب باید به خودت کمک کنی از این وضع بیای بیرون و یه تصمیم جدی بگیری برا زندگیت

من تو کل زندگیم از کسی کمک نگرفتم برای حال خوبم مادر پدرم هیچوقت نفهمیدن حالم بد هم میشه ... 

همیشه از پس خودم بر اومدم ولی اینبار هرچی روش تو کل عمرم امتحان میکردم برای بلند شدن امتحان کردم هیچی به هیچی 

انگار مردم و فقط نفس میکشم 

میگم شاید افسرده شدم ها؟

این حرفتون واقعا درسته :) باید به کسی تکیه میکردم و پناه میبردم که همیشگی باشه ...الان که متاهل شدم ...

عزیزم نیت کن برای رضای خداوند روی خودت کار کنی و عزت نفستو بالا ببری.فقط برای رضای خداوند به همسرت محبت کنی و حتی یه لیوان آب بدی دستش و از هیچکسی جز خداوند انتظار پاداش و تشکر نداشته باش.بنده های خدا ضعیفتر از اونی هستن که بتونن ازت تشکر کنن.اگه برای رضای خداوند خالص کنی کارهاتو خداوند در دنیا و اخرت به بهترین شکل پاداشتو میده🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم نیت کن برای رضای خداوند روی خودت کار کنی و عزت نفستو بالا ببری.فقط برای رضای خداوند به همسرت م ...

این حرفتون باعث شد بغض کنم 😭 خداخودش شاهده خیلی جاها از دستش بدجور شکستم هرچند تقصیر خودش نبود و شرایط زندگیش اینو ایجاب کرده ولی با خودم گفتم بخاطر خدا تو دیگه ایذتش نکن زندگی سختی داشته به اندازه کافی 😞

این حرفتون باعث شد بغض کنم 😭 خداخودش شاهده خیلی جاها از دستش بدجور شکستم هرچند تقصیر خودش نبود و شر ...

یه روزایی واسه اینکه همسرم بهم توجه کنه حتی خودزنی میکردم!

از وقتی عشق واقعیمو توی زندگی پیدا کردم و فقط بخاطر خودش برای شوهرم ، زن خوبی شدم،چنان همسرم تغییر کرد که من مطمئن شدم فقط کار خداست!

مردی که برای توجهش گریه میکردم،بدون اینکه دیگه ازش بخوام میادش بهم توجه میکنه!

البته نباید بخاطر جلب توجه همسرت،بخوای به خدا نزدیک بشی،باید عاشق خدا باشی و واقعا بشناسیش،اونوفت دیگه هیچی این دنیا به چشمت نمیادش اما خداوند بهت میده در دنیا و آخرت🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه روزایی واسه اینکه همسرم بهم توجه کنه حتی خودزنی میکردم!از وقتی عشق واقعیمو توی زندگی پیدا کردم و ...

میشه بیشتر باهام صحبت کنید ؟ 

تو این زندگی یمونم؟🥲 همسرم روز به روز بیشتر سرد میشه منم آدم دست پا چلفتی هستم تو این موضوع وقتی یکی باهام سرد بشه حس میکنم اضافیم بدتر میرم تو لاک خودم اونم بدتر می‌کنه ... نمیدونم چرا 

از دیدن سردی هاش خسته شدم 

آدم بیکاری نیستم کلی کار ریخته رو سرم ولی این فکرا انرژیمو گرفته

معتاد نباشه؟

نه نیست تو این زمینه ها مرد عاقلی هست واقعا 

میشه بیشتر باهام صحبت کنید ؟ تو این زندگی یمونم؟🥲 همسرم روز به روز بیشتر سرد میشه منم آدم دست پا چل ...

عزیزم پست اولی که واست نوشتمو کامل بخون لطفا.گمشده ی زندگی تو عزت نفس هستش گلم.وقتی روی عزت نفس و خودشناسیت کار کنی به خداشناسی میرسی و به منبع اصلی قدرت وصل میشی و دیگه خودت به بهترین شکل میدونی چیکار کنی و چطور زندگیتو پیش ببری.مهرطلبی تو که باعث میشه از همسرت توقع داشته باشی و اینکه یه توجه نکردنش باعث بهم ریختگی تو میشه همه از نداشتن عزت نفس نشات میگیره.وقتی انرژی درونیتو بالا ببری شاهد خیلی تغییرات در زندگیت و همسرت و اطرافیانت خواهی بود🌹

2810