2777
2789
عنوان

ازدواج متاهلا لطفاً نظرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 72 پست
موضوع دقیقا همینه چرا من که دخترم ازدواج نکردم باهاش محرم تر از پدرشم که خیلی پولداره با خودم میگم ش ...

اصلا به اینکه کسی رو درست کنی و تغییر بدی رو بهش فکر نکن..به رابطش با پدرش بیشتر دقت کن و ببین چرا خب از باباش نمیگیره

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم نیست وضع مالی شما یا خانواده این آقا خوبه...

مردی که تن پرور و بی قید باشه... و مدام دست بگیر داشته باشه یا فقط نره یا اهداف دیگه ای غیر هدف واقعی ازدواج داره بنظرم راحت طلب و تن پروره... در ضمن استقلال نداره .... اینکه دو سال باهات بوده که ملاک نیست در ضمن سن شما الان خیلی پایینه.... فرصت داری برای ورود به یه رابطه اصیل.... خودتو وابسته نکن که وقتی کات کردی کمتر اذیت شی.... نظر من کات هر چه زودتر بهتر خودتو وقتتو زندگیتو به فنا نده.... جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته

نه سال پنجم

فک کنم دو سال اخر رو اینترنی میرن یه حقوقی میدن بهشون

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میشه شما بگین چیکار کنم ؟اخه میگین در تصمیمم تغییر ایجاد بدم؟

اگر واقعا به شما علاقه مند باشه.با نه گفتن شما شرایط رو میپذیره و ناراحت نمیشه.

بطور قطعی نمیشه گفت که بعد ازدواج هم همچنان از شما انتظار کمک مالی داره. 

من تو دوران دوستی از روی محبت، به همسرم خیلی پول قرض دادم که حتی هزار تومنش برنگردون. ولی بعد ازدواج اصلا ازمن توقع نداشت برای مخارج برم سرکار منم نرفتم دیگه. اما فهمیدم پدرش اصلا اصلا حامیش نیست وهمه خرج عروسی و خونه و... همه رو خودش داده. 

اصلا به اینکه کسی رو درست کنی و تغییر بدی رو بهش فکر نکن..به رابطش با پدرش بیشتر دقت کن و ببین چرا خ ...

دقیقا اصلا آدم راحتی نیس با خونوادش مخصوصا پدرش دختر این خونواده یعنی خواهرشونم امسال قبول شد البته هردو سهمیه پنج دارن که تاثیر گذاره واقعا از همون اول زمان کنکورش چندین میلیون خرج میکرد الآنم آزاد قبول شده ترمی صد تومن میده و کلی خرج می‌کنه بهترین لباس و مانتو اما ایشون اصلاا انگار نه انگار خرج داره خودشونم برخورداشون خوب با اجتماع اما درونگرا هستن موندم چیکار کنم

دقیقا موندم چیکار کنم من که نمیتونم فقط به خاطر صداقت و سالم و درست بودنشون یا وضعیت اقتصادی قوی خون ...

نمیتونی درستش کنی ... این از من به تو نصیحت اگه میخوای ازدواج کنی و یه فرد رو برای بقیه زندگیت انتخاب کنی باید اخلاق های خوب و بدش رو بشناسی بعد که شناختی رو راست با خودت فکر کنی ببینی کنار اخلاق خوبش اخلاق های بدش رو هم یه عمر میتونی تحمل کنی یا نه ... اگه آره بسم‌الله اگه نه ولش کن بره چون دروغ میگن میشه کسی رو تغییر داد نمیتونی سال های سال تربیت یه خانواده دیگه رو تغییر بدی یا کاستی هاشو جبران کنی 

اگر واقعا به شما علاقه مند باشه.با نه گفتن شما شرایط رو میپذیره و ناراحت نمیشه.بطور قطعی نمیشه گفت ک ...

آخه پدر ایشون آدمی نیس که پول بخای نه بگه یعنی اینطوری حس میکنم چون واسه خواهرانش که همینه

برای امتحان کردنش یبار تو بهش بگو ۵ تومن لازم دارم میتونی قرض یدی ببین چی میگه اگه نداد بدون بدرد نم ...

آخه موضوع اینکه می‌دونن خود منم انقد که خرج لباس اینا دارم ده تومن بدهی دارم که بابام یه مقدار دلخور شده بود گف‌خودت بده و می‌دونه خودمم بدهی دارم الان ولی باز این قرض مطرح میکنه

نه هنوز حقوقی ندارن

دیگه ببین اگر قصدش سو استفاده نیس و از رو ناچاری یا نادونی ازت پول می‌گرفته بهش گوش زد کن و بعد رابطه رو ادامه بده

بذار بدونه چیزایی ک‌خوشت نمیاد رو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2810