2777
2789
عنوان

ازدواج متاهلا لطفاً نظرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 72 پست

کار صحیح اینکه پول ندید

اصلا منطقی نیست،از شما پول درخواست کنه. 

اشتباه من رو نکن منم مجردی پول بهش میدادم هیچ وقت برنگردون. بعدها متوجه شدم با پدرش اختلاف نظر دارن و پدرش اصلا حامیش نیست

دانشجو پزشکی هستن درآمدی ندارن تا چند سال البته پدرش چندین شعبه مغازه دارن که شاید یکیشو بعد ازدواج ...

به‌نظرم نه انگار یجورایی داره ازت سواستفاده میکنه...هیچ اصلا عزت نفس نداره چجوری روش میشه اخه از یه دختر پول قرض بگیره

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیزم بایستی بیشتر بررسی شه، لطفاً قبل از هر تصمیم جدی در زمینه ی ازدواج شناخت کافی رو بدست بیا ...

دوست ندارم این وسط ناراحتی از جانب من پیش بیاد چون جوری درخواست میکنه که چیزی هم بگم الان انگار من آدم بدیم نمی‌دونم چطور واکنش بدم

دوست ندارم این وسط ناراحتی از جانب من پیش بیاد چون جوری درخواست میکنه که چیزی هم بگم الان انگار من آ ...

بگو ندارممم😐

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دوست ندارم این وسط ناراحتی از جانب من پیش بیاد چون جوری درخواست میکنه که چیزی هم بگم الان انگار من آ ...

اجازه بدید ناراحتی از سوی شما پیش بیاد!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
به‌نظرم نه انگار یجورایی داره ازت سواستفاده میکنه...هیچ اصلا عزت نفس نداره چجوری روش میشه اخه از یه ...

موضوع دقیقا همینه چرا من که دخترم ازدواج نکردم باهاش محرم تر از پدرشم که خیلی پولداره 

با خودم میگم شاید بعداً درستش کنم ولی نمیتونم اشتباه های خونوادش تو عزت نفس بیام من درست کنم از طرفی هم پسر خیلی خوبیه از لحاظ صداقت اینا نگین از کجا میدونی واقعا آدم درستی هستن

بگو ندارممم😐

آخه منم شرایط خوبی دارم می‌دونه نداشته باشمم پدرم آدمی که پول توجیبیمو بیشتر از حقوقم بده و این می‌دونه بهونس و موضوع من پول نیس چون خود پول مشکلی نیس واسم موضوع خواسته و اخلاقش و غروری که چرا نداره

کار صحیح اینکه پول ندیداصلا منطقی نیست،از شما پول درخواست کنه. اشتباه من رو نکن منم مجردی پول بهش می ...

میشه شما بگین چیکار کنم ؟اخه میگین در تصمیمم تغییر ایجاد بدم؟

آخه دوست عزیز نمی‌دونم چون پدرش واقعا وضعش خوبه نمی‌دونم چرا با من راحته وقتی درآمد پدرش روزی صد توم ...

ببین عزیزم همسر من الان ۴ ساله دست جلو هیچ کس جز پدرش دراز نکرده چند باری کارتش به مشکل خورد در حد ۵۰ هزار تومن نقد از من گرفت کلی کلنجار رفت با خودش اونم با اینکه من خانه دارم و پولی که بهم میده مال خودشه ... پول خودشو ازم گرفت کلی کلافه شده بود و حرص می‌خورد تازه ۴ سال هم هست داریم با هم زندگی می‌کنیم و بچه داریم این آقا هنوز نه به باره نه به داره اینجوری انقدر راحته؟؟؟ چجوری اخه؟ 

مطمئن باش عمرا باهات ازدواج کنه

پووول میدین به پسر؟؟؟؟

میخرینش که باهاتون بمونه؟؟؟

هزار تومن هم نباید خرج مردا کرد 

همین مرد اگه یک در میلیون اومد خواستگاری بهت میگه مهریه کم باشه

چه حرصی میخورم از دست دخترایی مثل تو

آخه منم شرایط خوبی دارم می‌دونه نداشته باشمم پدرم آدمی که پول توجیبیمو بیشتر از حقوقم بده و این می‌د ...

متوجهم مشکلت چیه

من طرفم ازم پول بخواد حس میکنم میخواد تیغ بزنه 😐

خودم هم به عنوان یه دختر ازش نمیخوام هیچوقت 

نه به داره نه به باره واقعا چطوری اخع روش میشه پول بخواد ازت اونم نه یه بار چن بار

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
۲۶سالشونه

دانشجو سال آخره؟

ببین عزیزم همسر من الان ۴ ساله دست جلو هیچ کس جز پدرش دراز نکرده چند باری کارتش به مشکل خورد در حد ۵ ...

دقیقا موندم چیکار کنم من که نمیتونم فقط به خاطر صداقت و سالم و درست بودنشون یا وضعیت اقتصادی قوی خونوادش و پزشکی خوندنش انتخاب کنم حس میکنم عزت نفس پایینی دارند و کاری که باید خونواده انجام میدادند چجوری من بیام درستش کنم

2810