2777
2789
عنوان

ازدواج متاهلا لطفاً نظرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 72 پست
برای امتحان کردنش یبار تو بهش بگو ۵ تومن لازم دارم میتونی قرض یدی ببین چی میگه اگه نداد بدون بدرد نم ...

اینم بگم سر مراسمای زیادی بود که داشتیم خرج لباس و اینام یه ماه زیاد شد

مهم نیست وضع مالی شما یا خانواده این آقا خوبه...مردی که تن پرور و بی قید باشه... و مدام دست بگیر داش ...

آخه این که میگین تن پرور هم شاید یه کوچولو بی انصافی باشه ایشون زحمت کشیدن چند سال درس خوندن واسه پزشکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو دوس پسر دیگه مارو مسخره کردی؟

دروغ نمی‌گم واقعا مسیله خواستگاری همه درجریانن و قراره که تابستون عروسی بگیرن و الان هم بگم نه حتی زشت هم هست ولی خب زندگی من میتونم تا وقت عروسی بگم نه

تو دیگه باید بفهمی رابطه پسر با خانواده اش خوب نیس و تو همه چی تاثیر داره دیگه بابایی که روزی ۵۰ تومن پولداره پسرش میاد دستشو جلوی بچه ۲۰ ساله دراز کنه؟منطقی نیس  یا تورو بچه و عاشق گیر اورده داره ازت پوب میچاپه و مسخره ات میکنه یا وضع خانوادگی خوبی ندارن در هر دو حالت مناسب نیس 

شمام معلومه فقط پزشکی بودنش چشمتو گرفته هر دو دنبال منفعت خودتونین دیگه...

دروغ نمی‌گم واقعا مسیله خواستگاری همه درجریانن و قراره که تابستون عروسی بگیرن و الان هم بگم نه حتی ز ...

عزیزم کسی که باهاش در ارتباطی میشه دوس پسر 

خواستگاری یه ماه میشه نه که دو سال 

آخه این که میگین تن پرور هم شاید یه کوچولو بی انصافی باشه ایشون زحمت کشیدن چند سال درس خوندن واسه پز ...

همه چی که درس خوندن و‌کار کردن نیست احساس مسولیت تو زندگی و همراه و تکه گاه بودن خیلی مهمه یه زن باید جسمی و روحی بدون دغدغه به همسرش تکیه کنه..

تو دیگه باید بفهمی رابطه پسر با خانواده اش خوب نیس و تو همه چی تاثیر داره دیگه بابایی که روزی ۵۰ توم ...

منم احساس میکنم نقطه بولدش از نظر ایشون صرفا پرستیژ احتماعی پزشکی ایشون باشه و الا ....

این دوسال خونواده ها کاملا در جریان بودن و به اصطلاح شیرینی خورده هم بودیم

عزیزم خیلی بچه ای واقعا زوده ازدواج برات تو از اول رابطه داری به طرف باج میدی اون‌ واست کادو نگرفته بعد تو بهش پول دادی بره واسه خودش کادو بگیره هی بهش پول دادی کارات حماقته 

ازدواج زیر ۲۳ نادونیه 

دو سال بعد کاراتو نگاه کنی میفهمی چیکار کردی 

تو دیگه باید بفهمی رابطه پسر با خانواده اش خوب نیس و تو همه چی تاثیر داره دیگه بابایی که روزی ۵۰ توم ...

عزیز ۲۱سالم یه ماه دیگ چرا انقد قضاوت میکنی پدر من موقعیتش دوبرابره پدر اونه تازه بخام بگم پزشکی بودنش مهم خواستگار دیگ‌هم دارم که دقیقا پزشکن  اراجیف نمی‌گم صرفا راهنمایی خاستم

عزیز ۲۱سالم یه ماه دیگ چرا انقد قضاوت میکنی پدر من موقعیتش دوبرابره پدر اونه تازه بخام بگم پزشکی بود ...

عزیزم چه قضاوتی ! وقتی با این همه مسئله که منطقی نیس شما هنوز راست و غلط رو نمیدونی دیگه نمیدونم چی بگم

2810