سلام دوستان بنده دختری بیست ساله هستم دانشجوی فرهنگیان خونوادمم خداروشکر وضع واقعا خوبی دارند بنده خواستگاری دارم که دوسال منتظر من بودن به خاطر شرایط اول تحصیل کنکور و شرایط خونواده خودشون و..موضوع اینکه من تا حالا از ایشون قرضی نگرفتم یا نگفتم فلان چیزو میخام پول داری بدی اینا حتی ازش انتظار کادو نداشتم تو روز تولدمم کادو نگرفت البته خودمم کنکور داشتم درس میخوندم شرایطش نبود که هدیه هم بیاره یا من خودم تولد آخرش نتونستم کادویی واسش بگیرم ولی قبلا به خودش دو سه تومن دادم که چون شرایطشو ندارم خودش کادوشو بگیره اینا و درکل شاید به خاطر اینکه خودمم هدیه نگرفتم ایشون هم همین بوده و خیلی تو این موارد هدیه اینا کوتاهی میکنم درحالی که جوری ادعای عاشقی دارن که فرهاد در انتظار شیرین ،مجنون در انتظار لیلی😂و مسیله اینکه هرچند مدت به خاطر خرید مثلا گوشی عوض کردن و اینا میگن میتونی پول بهم بدی بدون واسه خودمم سخته ازت بخوام اینا منم که خب تعارف اینا که نه مشکلی نیس این حرفا نداریم الان هم میخاد لب تاپشو عوض کنه ازم سه میلیون خواست چند وقت پیش گفتم باشه و یه جورایی دو سه هفته پیش گفته بود امشب هم موضوع مطرح کرد که میتونی سه تومن بریزی اینا در مورد وضع خونوادشم بگم درآمد روزانه پدرش پنجاه میلیون به بالاس واقعا وضعش خوبه ولی نمیدونم چرا با پدرش راحت نیست با خودم میگم به خاطر این رفتاراش نه بگم موضوع هم با خونوادم مطرح کنم شک میکنن مسئله اعتیاد درحالی که خرید همین لب تاپ یا به اصطلاح گوشیو ثابت میشه که موضع اصلا این نیس و از لحاظ اخلاقی واقعا انسان محترمیه
دوستان چیکار کنم واقعا این اخلاقش به عنوان دختری که باید به یه مرد تکیه کنم آزارم میده و دوست دارم یه نمه غرور داشته باشه برادر من تا به حال نشده که از من پول بخاد با اینکه 17سالش و غرور داره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بهنظرم نه انگار یجورایی داره ازت سواستفاده میکنه...هیچ اصلا عزت نفس نداره چجوری روش میشه اخه از یه ...
موضوع دقیقا همینه چرا من که دخترم ازدواج نکردم باهاش محرم تر از پدرشم که خیلی پولداره
با خودم میگم شاید بعداً درستش کنم ولی نمیتونم اشتباه های خونوادش تو عزت نفس بیام من درست کنم از طرفی هم پسر خیلی خوبیه از لحاظ صداقت اینا نگین از کجا میدونی واقعا آدم درستی هستن
آخه منم شرایط خوبی دارم میدونه نداشته باشمم پدرم آدمی که پول توجیبیمو بیشتر از حقوقم بده و این میدونه بهونس و موضوع من پول نیس چون خود پول مشکلی نیس واسم موضوع خواسته و اخلاقش و غروری که چرا نداره
آخه دوست عزیز نمیدونم چون پدرش واقعا وضعش خوبه نمیدونم چرا با من راحته وقتی درآمد پدرش روزی صد توم ...
ببین عزیزم همسر من الان ۴ ساله دست جلو هیچ کس جز پدرش دراز نکرده چند باری کارتش به مشکل خورد در حد ۵۰ هزار تومن نقد از من گرفت کلی کلنجار رفت با خودش اونم با اینکه من خانه دارم و پولی که بهم میده مال خودشه ... پول خودشو ازم گرفت کلی کلافه شده بود و حرص میخورد تازه ۴ سال هم هست داریم با هم زندگی میکنیم و بچه داریم این آقا هنوز نه به باره نه به داره اینجوری انقدر راحته؟؟؟ چجوری اخه؟
ببین عزیزم همسر من الان ۴ ساله دست جلو هیچ کس جز پدرش دراز نکرده چند باری کارتش به مشکل خورد در حد ۵ ...
دقیقا موندم چیکار کنم من که نمیتونم فقط به خاطر صداقت و سالم و درست بودنشون یا وضعیت اقتصادی قوی خونوادش و پزشکی خوندنش انتخاب کنم حس میکنم عزت نفس پایینی دارند و کاری که باید خونواده انجام میدادند چجوری من بیام درستش کنم