2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 88 پست
من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم یه دختر ۱۵ ساله دارم الآن خیلیا فک میکنن خواهرمه اینش قشنگه منتها زندگی ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه❤️

آره طبق همین که خونواده مهمه عرض میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میدونم الانم دارم درس میخونم اولویت زندگیم دانشگاهه ولی گفتم چون مورد خوبیه از دستش ندم همین

مورد خوب حالا هست برات.هیچ نگران نباش.برو دانشگاه عاقل شو سن و قیافت که جا افتاد بعد ازدواح کن.اینا حرفای کسی که از تو 15 سال بزرگتره و تجربه زیاد داره

مورد خوب حالا هست برات.هیچ نگران نباش.برو دانشگاه عاقل شو سن و قیافت که جا افتاد بعد ازدواح کن.اینا ...

مرسی از راهنماییت خودمم دودل بودم کنسله آقا☺️

مورد خوب حالا هست برات.هیچ نگران نباش.برو دانشگاه عاقل شو سن و قیافت که جا افتاد بعد ازدواح کن.اینا ...

اگه مورد خوب در احتماع بود ک الان نباید امار مجرد ماندن افراد در کشور بالا بره

افراد مجرد هم تحصیل کردن هم شاغل ولی امار ازدواج شون پایینه 

هرکسی مسیر زندگی خودشو داره ازدواج برای یکی ۲۰سالگیه برای یکی دیگ ۳۰سالگی و …هر انسانی باید نسبت به زندگی خودش و فرصت هایی ک پیش میاد تصمیم بگیره 

بیشتر دقت کن. اینکه آقاست و ماشین داره درست.ولی آیا رفتار یا اختلال شخصیتی نداره؟ مثلا پارانوییا یا ...

بابا پسرعمومه مثلا درسته باهاش رابطه نداشتم ولی میشناسمش کلا با بقیه پسرامون فرق داره مورد تایید همه هم هست

نظرت راجب سن پدر شوهر و مادر شوهر یه معیار برای انتخاب و عدم انتخاب نیست، صرفا یه حس دوست داشتنه که ...

شاید باورت نشه پدر مادره بیشتر از پسره برام مهمه🥲😂

اگه مورد خوب در احتماع بود ک الان نباید امار مجرد ماندن افراد در کشور بالا برهافراد مجرد هم تحصیل کر ...

یعنی صرفا ماشین داشتن مورد خوبه؟

اینایی که مجرد هستن مشکل چیز دیگه ای هست.

آدم سطح توقع و دیدش خیلی فرق داره تو سنین مختلف.اصلا 18 سالگی موقع مناسبی برای ازدواج نیست

شاید باورت نشه پدر مادره بیشتر از پسره برام مهمه🥲😂

قطعا مهم هستن، اخلاق و منش و تربیتشون و اینکه عقل و درک و درایت و معاشرتشون، راهنمایی هاشون و ... مستقیما رو زندگی اثر داره اما اینا هیچکدوم ارتباطی به سنشون نداره

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
2810