2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 88 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم 

یه دختر ۱۵ ساله دارم الآن خیلیا فک میکنن خواهرمه 

اینش قشنگه 

منتها زندگی متاهلی خیلی سخت شده خیلی باید محکم باشی 

پدر مادرشون اگه پیرن مشکلی نیس 

مهم اینه که حرمتها حفظ شه و احترامات پایدار باشه 

تو زندگی خانواده بیشترین نقش رو داره قابل توجه کسایی که میگن مهم پسره اس که پسر خوبیه . 

بر اساس تجربه دارم میگمااا

همه هستی ام حسینه ♥️

به نظر من سرتو بنداز پایین درستو بخون.کسایی که زود ازدواح کردن پشیمونن.اتفاقا الان داشتم مرور خاطرات میکردم عکسای قدیم و تو لپ تاب میدیدم .دختر داییم 20 ازدواج‌کرده الان 35 سالشه اصلا مسخرم می‌گرفت عکساشونو میدیدم انگار دوتا بچه بودن الان که 35 سالشه معیاراش کلی تغییر کرده و طلاق گرفته.رخدا الان بچگیتو بکن وقت ازدواح نیست تو این دوره زمونه تو این سن

سن اونا ب تو چیکار داره معیارت تو حلقم

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون رودربایسی دارم اگه جوون تر بودن باهاشون راحت بودم🥲

یعنی اول باید بشناسمش؟

اگه قصد ازدواج دارین با صلاحدید و تصمیم خانواده ها یه دوره ای برا شناخت هم تایم بذارین 

ولی من اگه سن الآنمو داشتم معیارام برا انتخاب همسر خیلی متفاوتر و قشنگتر بود برا یه زندگی آروم تر 

همه هستی ام حسینه ♥️
سن اونا ب تو چیکار داره معیارت تو حلقم

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون رودربایسی دارم اگه جوون تر بودن باهاشون راحت بودم🥲

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون ...

بیخیال یابا بری تو زندگی انقد مشغله زیاده ک شاید ماهی ی بار برسی ی سر بهشون بزنی 

به نظر من سرتو بنداز پایین درستو بخون.کسایی که زود ازدواح کردن پشیمونن.اتفاقا الان داشتم مرور خاطرات ...

آره میدونم الانم دارم درس میخونم اولویت زندگیم دانشگاهه ولی گفتم چون مورد خوبیه از دستش ندم همین

2810