2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم 

یه دختر ۱۵ ساله دارم الآن خیلیا فک میکنن خواهرمه 

اینش قشنگه 

منتها زندگی متاهلی خیلی سخت شده خیلی باید محکم باشی 

پدر مادرشون اگه پیرن مشکلی نیس 

مهم اینه که حرمتها حفظ شه و احترامات پایدار باشه 

تو زندگی خانواده بیشترین نقش رو داره قابل توجه کسایی که میگن مهم پسره اس که پسر خوبیه . 

بر اساس تجربه دارم میگمااا

همه هستی ام حسینه ♥️

به نظر من سرتو بنداز پایین درستو بخون.کسایی که زود ازدواح کردن پشیمونن.اتفاقا الان داشتم مرور خاطرات میکردم عکسای قدیم و تو لپ تاب میدیدم .دختر داییم 20 ازدواج‌کرده الان 35 سالشه اصلا مسخرم می‌گرفت عکساشونو میدیدم انگار دوتا بچه بودن الان که 35 سالشه معیاراش کلی تغییر کرده و طلاق گرفته.رخدا الان بچگیتو بکن وقت ازدواح نیست تو این دوره زمونه تو این سن

سن اونا ب تو چیکار داره معیارت تو حلقم

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون رودربایسی دارم اگه جوون تر بودن باهاشون راحت بودم🥲

یعنی اول باید بشناسمش؟

اگه قصد ازدواج دارین با صلاحدید و تصمیم خانواده ها یه دوره ای برا شناخت هم تایم بذارین 

ولی من اگه سن الآنمو داشتم معیارام برا انتخاب همسر خیلی متفاوتر و قشنگتر بود برا یه زندگی آروم تر 

همه هستی ام حسینه ♥️
سن اونا ب تو چیکار داره معیارت تو حلقم

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون رودربایسی دارم اگه جوون تر بودن باهاشون راحت بودم🥲

نه خو ببین الان برم خونه شون نمیتونم باهاشون حرف بزنم اصن نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم خیلی باهاشون ...

بیخیال یابا بری تو زندگی انقد مشغله زیاده ک شاید ماهی ی بار برسی ی سر بهشون بزنی 

به نظر من سرتو بنداز پایین درستو بخون.کسایی که زود ازدواح کردن پشیمونن.اتفاقا الان داشتم مرور خاطرات ...

آره میدونم الانم دارم درس میخونم اولویت زندگیم دانشگاهه ولی گفتم چون مورد خوبیه از دستش ندم همین

2810