2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه🥲

665 بازدید | 88 پست

من ۱۸ سالمه تا الان خاستگار زیاد داشتم از همون کلاس هفتم..چون فامیلای پدریم زیادن تقریبا یه دور همشون خاستگاری کردن ازم😂

من اصلا از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد همیشه دوست دارم شوهرم غریبه باشه ولی تازگیا دخترعموم بهم پیشنهاد داد واسه داداشش پسر خیلی خوبیه مودب و سر سنگین همیشه میگفتم بین پسرای فامیل ایشون از همه آقا تره

اوضاع مالیشم خیلی خوبه ماشینم داره ولی گفته خونه رو مطابق میل همسرم میخرم هرجا که بگه 

فقط یه مشکلی هست اینکه عمو و زنعموم سنشون بالاست من همیشه دلم میخواد پدر و مادر شوهرم جوون باشن و زیاد با فامیل حال نمیکنم🤦🏾‍♀️

از طرفی هم پسر سالم الان کم پیدا میشه‌... به نظرتون من چیکار کنم؟🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اگه قصد ادامه تحصیل نداری ک ب نظرم اشتباهه پسرعموتو میتونی بیشتر بشناسی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

پسرعموت چنسالشه

هجده سال سمت ما خیلی زوده 

البته خیلی جاها سن کم دختر پسر ازدواج میکنن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نظرت راجب سن پدر شوهر و مادر شوهر یه معیار برای انتخاب و عدم انتخاب نیست، صرفا یه حس دوست داشتنه که بر حسب شانس ممکنه بشه و ممکنه نشه

البته خودت میتونی به عنوان معیار ببینیش، اما خب واقعا معیار نیست 😅

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

دوست گلم معیارا که گفتی الان سطحی هست برای انتخاب ازدواج واقعا با کیفیت 

اگر میبینی شرایط ازدواج اون آقا داره فقط باید ببینی چطور خودش با خودش داره زندگی میکنه سالم هست یا نه همین رفتار دقیقا با تو داره خیلی راحت تصمیمت بگیر برو سر خونه زندگیت 

2810