2777
2789

من مامانم مریضه تایپک های قبلمم بخونید گفتم هفته پیشم اوضاع به هم ریخت و ما امتحان زمین شناسی داشتیم و من روی کتابم باز نتونستم بکنم فکر کن بهت بگن مامانت سرطان داره تو بشینی گرانیت و دوره اول و دوم حفظ کنی 💔 کلاس این معلم زمین شناسیمونم چون معلم تدریس نمیکنه اکثرا و فقط سوال ها رو میگه اینم میده بچه ها میگن و کلا بچه ها همه کار میکنن خودش مجسمه است و کلاس فوق کسل کننده داره  و اکثر بچه ها خدا شاهده ۹۰ درصد بچه ها می‌خوابن منم جز اونا اصلا نمیتونم خودم و کنترل کنم تو کلاسش بگذریم از اینم هفته پیش قبل کلاس من بهش گفتم نخوندم این جلسه نگیرید ازم لطفا  برگشت گفت گم شو بشین سرجات مدیر و صدا میزنما😐 این هفته ورقه هامون و داد  از ۳۰ نفر کلاس فقط دو نفر ۱۷ شده بودن بقیه هممون زیر ۱۳ منم ۸ شده بودم  و دوستم ۱۱

البته بگم که امتحان قبلیش من ۱۷ گرفته بودم و رتبه ام تو کلاس ۱۲ شده بود  

دوستم طاهرا  پریود بود و درد داشت زنگ زد مامانش بیاد دنبالش وسط زنگ مامان اون اومد معلم زمین شناسی امون یک بی شخصیت به تمام معنا رفت دنبال دوستم و به مامانش گفته اصلا درس منو نمی‌خونه و اینا مامان اونم از دخترش کاملا دفاع کرده گفته من تعجب میکنم از این حرفت و دخترم زرنگه و اینا برگشته گفته یک دوستی داره از خودش بدتره اون هیچ نمی‌خونه اگه اون دوست نابابش و غوص کنه درس هم میخونه من واقعا با شنیدن اینا گریه کردم من درسم واقعا متوسط رو به بالا است تو مدرسه همه بهم احترام میذارن کوچکترین بی احترامی به کسی نکردم .

دوستم الان نمیزاره برم به مدیر بگم میگه از مامانم بد میشه و دوستمم کلی حرف بهم زد 

خیلی دلم شکسته خیلی انگار خدا بهم پشت کرده خیلی قلبم شکسته:)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگردممم..💔

اسی معلم زمین شناسی ما هم دقیقا همین جوریه..لعنتی اصلا درس نمیده هیچکس هیچی نمیفهمه

حس میکنم مشکل از درسشه😂

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔
۸ میشه متوسط رو به بالا ؟کاری به دوستت و مادر دوستت و معلم ندارم ..اما خودتو گول نزن بشین درس بخون.. ...

امتحان قبلی ۱۷ شده بودم میشه کامل بخونی نوشتم اون امتحان نخونده بودم چون مامانم مریض بود .

یعنی واقعا تو کلاس میخوابی اگه اینجوریه تا حدودی حق داره

من تنها این کار و نکردم کل کلاس اینجورین چون خودش تدریس نمیکنه و با گوشیش ور می‌ره فقط ولی توهین هایس که اون پشتم کرده حدی جرعت تو گلوم گفتن و نداشته و با آبروم بازی کرده

میدونی حرف اون دبیرت مهم نبوده ها ولی تو انقد تحت فشاری ک منتظر بهونه ای حالتو خیلی خیلی خوب درک می ...

عزیزم واسه یه بچه مدرسه ای این حرفا خیلی مهمه و تحت تاثیر قرار میده روحیه شو

ما خودمونم همینطور بودیم قبول کن

امتحان قبلی ۱۷ شده بودم میشه کامل بخونی نوشتم اون امتحان نخونده بودم چون مامانم مریض بود .

آره خوندم که شدی ۱۷ .اما نمی‌دونستم چون مامانت مریض بوده نتونستی بخونی شدی ۸ ..خوب به معلمت توضیح می‌دادی ..بعد چرا دوستت دیگه بهت حرف زد و ناراحتت کرد؟