من مامانم مریضه تایپک های قبلمم بخونید گفتم هفته پیشم اوضاع به هم ریخت و ما امتحان زمین شناسی داشتیم و من روی کتابم باز نتونستم بکنم فکر کن بهت بگن مامانت سرطان داره تو بشینی گرانیت و دوره اول و دوم حفظ کنی 💔 کلاس این معلم زمین شناسیمونم چون معلم تدریس نمیکنه اکثرا و فقط سوال ها رو میگه اینم میده بچه ها میگن و کلا بچه ها همه کار میکنن خودش مجسمه است و کلاس فوق کسل کننده داره و اکثر بچه ها خدا شاهده ۹۰ درصد بچه ها میخوابن منم جز اونا اصلا نمیتونم خودم و کنترل کنم تو کلاسش بگذریم از اینم هفته پیش قبل کلاس من بهش گفتم نخوندم این جلسه نگیرید ازم لطفا برگشت گفت گم شو بشین سرجات مدیر و صدا میزنما😐 این هفته ورقه هامون و داد از ۳۰ نفر کلاس فقط دو نفر ۱۷ شده بودن بقیه هممون زیر ۱۳ منم ۸ شده بودم و دوستم ۱۱
البته بگم که امتحان قبلیش من ۱۷ گرفته بودم و رتبه ام تو کلاس ۱۲ شده بود
دوستم طاهرا پریود بود و درد داشت زنگ زد مامانش بیاد دنبالش وسط زنگ مامان اون اومد معلم زمین شناسی امون یک بی شخصیت به تمام معنا رفت دنبال دوستم و به مامانش گفته اصلا درس منو نمیخونه و اینا مامان اونم از دخترش کاملا دفاع کرده گفته من تعجب میکنم از این حرفت و دخترم زرنگه و اینا برگشته گفته یک دوستی داره از خودش بدتره اون هیچ نمیخونه اگه اون دوست نابابش و غوص کنه درس هم میخونه من واقعا با شنیدن اینا گریه کردم من درسم واقعا متوسط رو به بالا است تو مدرسه همه بهم احترام میذارن کوچکترین بی احترامی به کسی نکردم .
دوستم الان نمیزاره برم به مدیر بگم میگه از مامانم بد میشه و دوستمم کلی حرف بهم زد
خیلی دلم شکسته خیلی انگار خدا بهم پشت کرده خیلی قلبم شکسته:)))