2777
2789
عنوان

یک معلم چقدر می‌تونه بی وجدان و بی شخصیت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خوندم که شدی ۱۷ .اما نمی‌دونستم چون مامانت مریض بوده نتونستی بخونی شدی ۸ ..خوب به معلمت توضیح می ...

نمی‌خواستم تو جمع به معلمم بگم مامانم مریضه و واقعا دوست ندارم نگاه ترحم آمیز دوستامو اونم شخصیت معلم بی فرهنگمونم شخصیت اینو نداشت باهاش تنها حرف بزنم  دوستمم برای خودش ناراحته که پیش مامانش بد شده و بهم گفت چرا نشستی امروز پیش من 💔

برو به مدیر مدرسه جریان رو توضیح بده ، بگو اینطوریه شرایطت در اصل باید بگی تا بدونن چطوریه اوضاع برات و اینکه بگو مادر دوستم بهم توهین کرده شما هم یکی از والدینت رو بیار دفتر مدرسه روزی که معلمت هست بگو اصلا درس نمیده و گوش نداده به حرفم گفته گمشو و فلان 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

نمی‌خواستم تو جمع به معلمم بگم مامانم مریضه و واقعا دوست ندارم نگاه ترحم آمیز دوستامو اونم شخصیت معل ...

متاسفم واقعا ..برو پیش معلم  راجع به مریضی مامانت توضیح بده اما جلوی بچه ها نگو ..دوستت رو هم سعی کن کمی ازش فاصله بگیری تا خودش بیاد سمتت ..با توجه به موضوعی پیش اومده هر چی تو بری فکر کنم بیشتر ناز بیاره ..

برو به مدیر مدرسه جریان رو توضیح بده ، بگو اینطوریه شرایطت در اصل باید بگی تا بدونن چطوریه اوضاع برا ...

معلممون پیش مامانم دوستم کرده 

می‌خوام این کار و کنم از یک طرف دوستم نمیزارم و میگه آبروی ما رو نبر از یک طرف موندم به مامانم چی بگم تو این اوضاع.

عزیزم خدا سلامتی بده به مامانت 

معلم مام چرت درس میگه ولی سگ اخلاق نیست خدا بهت صبر بده 

خود من الکی افسردگی دارم🥲

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

بی شخصیت زیاده 

فکر نکن بهش 🫂

اینجور آدما پس میدن یه جا 

من خودم دانش آموز بودم و بابام تو همون مدرسه درس میداد ،یکی از معلمام به من توهین کرد وقتی من نبودم بعد به خانواده ام ،جالب اینجا بود من سر کلاسش ب ای المپیاد نرفته بودم اون روز 😂 و بعد از اون هیچوقت کلاساشو نرفتم ،گقتم نمیرم ،اخراجم کنید و ...،حتی رفتم یه مدرسه ی دیگه پرونده ام رو مددسه نداد ،با شرط برگشتم !بعد به دروغ میگفت من نگفتم در حالیکه همه ی کلاس بهم گفتن گفته ...قسم خوردن بچه ها !بی شعورن دیگه ...

🤍🩶🖤