2777
2789
عنوان

لعنت ب ازدواج اشتباه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 27 پست
اونم خودزنی داره؟؟

نه مثل سگ قدر جونش رو میدونه ولی بددهن بی درک و فهم عصبی ، اینکه تو هرسرچیزی منو مقصر میدونه 

چون سن کم بچه دار شدم انقدرررر تحقیرم میکرد میگفت هیچی بلد نیستی مادر نیستی و ... هیچ کمکی هم نمیکردا فقط دهن مفتش باز بود همیشه 

یعنی همه چی قبل بچه عالی بود و یهو اینطوری شد؟رابطش با بچه چطوریه؟

تا بچه‌گریه نکنه خوبه اگ گریه کنه سراونم نق نق میکنه ک چته چخبره همش ادااصول چ‌وضعیه راه انداختی و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ادمو کلافه میکنه و اینکه این جور تغییر کردنا یه شبه پیش نمیاد ،ببین کجا چیکار کردی،اینجوری شده ،خودتو گول نزن ماها هممون زنیم ،همه چیو میتونیم بفهمیم

همه ی مردا توی بارداری زنشون نمیگن میخوان زن صیغه کنن ،زن داریم که تا ماهه نهم بارداری شوهرشو بلاخره به یه روشی تامین جن سی کرده که فشار سک س روش نباشه ،پس قبل از اینکه ری ده شه توی زندگی خودت و بچت برو پیش یه مشاور و همه چیزو صادقانه بگو ،همه چیییزوووو

[QUOTE=361789244]دوست بودیم عالی بودیم تااینک باردارشدم رابطه نداشیم سرد شد...همه چیو و زندگیو ببخشید کردن میدونه[/QUOTدرصدی از پدر ها بعد از ورود بچه دچار افسردگی و اضطراب میشن،و اینکه مهارت مراقبت از نوزاد و فرزند پروری ندارن،و در ارتباط با همسرشون هم دچار مشکل و اختلاف میشن،بهتره برید مشاوره یا روانپزشک و کمک بخواید خیلی موثره

بچه ادمو کلافه میکنه و اینکه این جور تغییر کردنا یه شبه پیش نمیاد ،ببین کجا چیکار کردی،اینجوری شده ، ...

والا منم تا ماه اخر نیازش برطرف میکردم میگف رابطه طولاااانی میخام و درست حسابی هه

کاش همدیگه رو درک کنیم

نه اینم امتحان کردم...مثلا میرم سمتش در طول روز باز خودشو میکشه عقب فقط موقع رابطه میاد سمتم

مثل اوایل زندگیتون باهاش رفتارکن محبت زیادبهش بکن بابچه زندگی عوض میشه شوهرت نمیخادقبول کنه حسادت میکنه 

نه اینم امتحان کردم...مثلا میرم سمتش در طول روز باز خودشو میکشه عقب فقط موقع رابطه میاد سمتم

خب مردا کلا ۹۹ درصد فکرشون همونه لامصب ،این عادیه ، همدیگرو درک کنید  ، ما زنها وقتی بچه دار میشیم خیلی خسته و بی تمرکز میشیم مردا ام گاهی نمیتونن درک کنن همون دختر شرو شیطون قبل میخوان ، میدونم چقدر سخته خصوصا الان که ازش ناراحتم هستی اما بهش برس یه مدت اِن شا الله بهتر میشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
والا منم تا ماه اخر نیازش برطرف میکردم میگف رابطه طولاااانی میخام و درست حسابی ههکاش همدیگه رو درک ک ...

مردا سر میل جنسی هیچ خدایی رو بنده نمیشن ،دست خودشونم نیس ،چون میل جنسیه مردا وحشی تر از چیزیه که ما زنا حتی بتونیم تصورشو بکنیم و مدام بخاطر این عدم شناختمون نسبت به شدت و جنس این نیاز آقایون ،بهشون برچسب بوالهوسی و تنوع طلبی و سیری ناپذیری و هزارجور برچسب دیگه میزنیم که معمولا آخرین برچسبی که میزنیم چیزیه به اسم خیانت ،

وقتی که ما نتونستیم نسبت به میل جنسیه شریک زندگیمون به یه شناخت خوب برسیم و یه هم جنس خودمون اینکارو انجام میده یا وانمود میکنه که تونسته نیازه شریک زندگیه مارو بشناسه،تهش میشه یه طلاق و یه زنه مطلقه و یه مرد که با یه زنه مطلقه دیگه میره نیازشو برطرف میکنه ،میدونی چرا؟؟؟؟چون اون زن مطلقه ته خطو دیده ،رفته ،چیزی که تا خود شماااا یه زنه مطلقه نشی نمیفهمی 

بعد چندسال تازه میفهمی کجا به خودت دروغ گفتی ،کجا واقعا کم گذاشتی ،وقتی که چشم باز میکنی مبینی خودتم داری به عنوان یه زنه مطلقه ،نیاز جنسیه یه مرده دیگه رو برطرف میکنی و مردت داره با یه زنه مطلقه دیگه نیازشو برطرف میکنه ،پس تا دیر نشده و به این نقطه نرسیدی پاشو برو پیش یه مشاور و همه چیزو صادقانه و واقعا بهش بگو ،اون تشخیص میده که تو ایا واقعا نیاز همسرتو تونستی برطرف کنی یا نه ،نهههههه خودتتتتتت بگی