2777
2789
عنوان

شماهم مثل سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
آفرین دقیقا زدی به هدفمن هر جا با هر مردی هم صحبت شدم فقط هی پرسیده شغلتون چیه و فلان... دنبال پول ه ...

شمام داری اشتباه میکنی ،برو پیش یه مشاور خوب ازش راهنمایی بخواه ،تو دله گل آلود ترین آبم میشه با یه دید باز یه ماهیه خوب شکار کرد،اگه اونا دنبال یه سری امتیاز توی شمان ،شمام از امتیازات به عنوان برگ برنده استفاده کن و از بین مردایی که دور و برت میتونی ببینی یه کیس خوبشو انتخاب کن که در مقابل امتیازایی که بهش میدی بتونی امتیاز بگیری وگرنه چشم باز میکنی میبینی سنت رفته بالا ،یا کلا قید ازدواجو میزنی یا یهو تحت یه شرایط بد ،تن به یه ازدواج بد با یه کیس بد میدی ،که نه تنها همه ی امتیازاتتو میگیره ،بلکه هییییچ امتیازی ام نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ققبول کنید اون موقع خیلی شادتر بودیم،دخترا قشنگ‌تر بودن پسرا وشحال‌تر بودن،اکثر دوستیام به ازدواج خت ...

دقیقا عشق و علاقه متولدین دهه شصت خیلی اصیل وپاک تربوده من بااین ک سنم کم بوداماب یاددارم اولین حس و علاقه منم برای چهارده سالکین بود

شمام داری اشتباه میکنی ،برو پیش یه مشاور خوب ازش راهنمایی بخواه ،تو دله گل آلود ترین آبم میشه با یه ...

درسته میدونم عزیزم نه فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم. فکر کنم فعلا مجردی به صلاحم باشه. تا ببینیم در آینده چی میشه 🙃

درسته میدونم عزیزم نه فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم. فکر کنم فعلا مجردی به صلاحم باشه. تا ببینیم در ...

دخترا تا یه سنی که خواستگار و خاطرخواه زیاد دارن ،فکر میکنن تا ۹۰ سالگی همینجوریه شرایط و همینطور می مونه و همچنااان خواستگار و خاطرخواه زیاد دارن ،غافل از اینکه از یه سنی و یه شرایطی به بعد نه تنها دیگه خواستگار و خاطرخواه نخواهند داشت بلکه دور و برشونو فقط یه مشت مرد بدرد نخور و انگل و نخاله میگیره که بازم یا مجبورن تا اخر عمر مجرد بمونن یا اخرش نصیب یکی از همون نخاله های به دردنخور بشن ،پس تا دور و برت شلوغه یه کیس مناسب پیدا کن  و با این طرز فکر حتمااااا دراسرع وقت برو پیش یه مشاور خوب تا نری د ی به زندگیت