2777
2789
عنوان

استرس زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
نترسس بخواب فقط ی لباس درس درمون بپوش خواستی بپری تو کوچه یا خودتو پرت کنی از پنجره آبروت نره مثلا ب ...

ازاون اصلا نمیترسم همون شب باشلوار گل گلی پریدم بیرون بدون باتیشرت 😂 شوهرم پشت سرم لباس آورد تادوسه روز نرفتم خونه بخوابم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاون اصلا نمیترسم همون شب باشلوار گل گلی پریدم بیرون بدون باتیشرت 😂 شوهرم پشت سرم لباس آورد تادوسه ...

من یکیو میشناسم حموم بود زلزله اومد🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

هی خودمو دلداری میدم باز نمیشه امشب میخواستم بخوابم یه صدایی اومد زهره ترک شدم بعد فهمیدم یهو دسته ج ...

حالا اگه شهر ما باشی که یکسره زلزله میاد و رو گسل چیکار میکردی؟ بخواب بابا همین چند روز پیش ۵و نیم ریشتر اینجا زلزله اومد ما هنوز زنده ایم🤣🤣 هیچی نمیشه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
من یکیو میشناسم حموم بود زلزله اومد🤣🤣🤣

اون دیگه ظلمه من اون اولا سعی میکردم دسشویی طولانی نکنم گفتم اگه روسرم خراب شه مستقیم میره تو چاه دسشویی 😂😂🤕🤕

اون دیگه ظلمه من اون اولا سعی میکردم دسشویی طولانی نکنم گفتم اگه روسرم خراب شه مستقیم میره تو چاه دس ...

ترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

حالا اگه شهر ما باشی که یکسره زلزله میاد و رو گسل چیکار میکردی؟ بخواب بابا همین چند روز پیش ۵و نیم ر ...

شهرماهم زیاد میاد متاسفانه اونموقعی ک میگم هم 5ونیم اومد بعدشم هی 4ریشتر و 3ریشتر الان تازه آروم گرفته دوسال پیشم 6ونیم ریشتر اومد