2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 186 پست
برات فرستادم امیدوارم ب هدفت برسیمنم سوره بقره ی مدت پخش کردم بعد توی خواب دیدم یه کتاب جادو نیم سوز ...

عزیزیی

فکر کنم بخونی بهتر باشه

اگه نمی تونی بخونی هر روز تو خونت پخش کن

سوره بقره میگن خیلی عالیه برا باطل شدن جادو

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اخه مادرشوهر من بد نیست .مثلا ما پیشش خیلی بهم محبت میکنیم میگه چقدر خوبه همو بوس میکنید و فلان . ام ...

همیشه ی جا سرخر هست

الان همون خاله حسودش کم کم روی مادرشوهرت هم ممکنه تاثیربزاره

سعی کن اون کمتر بیاد دورتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که خونش آپارتمانیه‌ کجا بریزه ؟؟

منم ریختم ورودی بالکنم دیگه زیر پا دری بیرون . دباره دوستم گفت جلو در کوچه هم میشه بریزی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
فرقی نمیکرد سگش نر باشه یا ماده؟

نه .مگه عنبر نساعه که خرش نر باشه یا ماده😁😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
عزیزییفکر کنم بخونی بهتر باشهاگه نمی تونی بخونی هر روز تو خونت پخش کنسوره بقره میگن خیلی عالیه برا ب ...

اره حتمااینکارو میکنم

ولی اینو خیلی قبول دارم کسی ک ب ای زندگی یکی دیگه طلسم بگیره خدا زندگیشو باخاک یکسان میکنه

منم نامزدم مادرش نمیزارع باهم خوب باشیم دو روز ی بار می‌ره دعا میگیره ما رو ب جون هم میندازه رابطه مون خراب میشه ولی اثر دعا ک می‌ره تا ی هفته خوبه باهم دوباره چیز خورش می کنه بدجنس خدا جوابش بده ب زمین گرم بشینه بدبخت بشه ک دستش جلوی کسی دراز باشه برای ی لیوان آب بخدا دیگه نمی‌دونم چیکار. کنم زندگیمو خراب کرده پسرشو کردن سمت خودش 

حرزامام جواد باید بگیرم

اره اما یه چیز بگم ، تنها راه درمانت رقیه خوانه ، تو اینستا سرچ کن قرآن درمانی ، یا رقیه خوانی ، اونا جن گیرن ، با قرآن جن و از بدن بیرون میکنن ، بعدم حصار میکنن بدن و ، تا هیچ دعا و طلسمی روت اثر نکنه ، اگه این کارو کنی خورده شیطان هم بیاد نمیتونه بهت آسیبی برسونه ، من خودم قبلا انجام دادمش،  اگه واقعا میخوای درمان شی فقط و فقط همین راهشه ، پولتو واسه چیزای الکی خرج نکن اما اگه پولشو نداری با همین کلیپهای نت ، یه کارایی بکن 

باور میکنی من اونقدر دل مرده و زجر کشیده شودم ک دیگه هیچی برام مهم نیست فقط بخاطر چشم اوناست بعد بچه ...

اخ گفتی منم دل مرده شدم

این اثرات همین جادو جنبلاییه ک میارن توی زندگیامون

خدا لعنتتون نکنه دستشوییم داره میریزه اونم تو حیاطه دیگ جرئت نمیکنم برم حیاط چ ...

الهی چه بد.واقعا ببخشید

برو من وایستادم نترس😬

ببین چشماتو ببند 

برو توی حموم اصن😅

2810