2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 186 پست
نه من واگذار کردم ب بالاییاما دوسدارم باطل بشه موهای سرم داره سفید میشه جلوی سرم بااین سن ازدست اینا

واگذار چیه ، خودت یه اقدامی بکن ، کلی کلیپ هست تو مجازی و نت ، نگاه کن یاد بگیر باطل و سحر کن فقط باید حصار ببندی تا بیشتر از این دیگه دعا روت اثر نزاره

در خونه رو چرا نمیبندین.... چرا گربه ها همش در رفت و آمدن

در بالکن باز بود تابستون بود دیگه ‌.میگم هیچ وقت نمیومد فقط شبایی ک این بود میومد گربهه . کلا دو سه هفته این اومد خابید 

بعد الان دو ساله من اینجام یبار گگربه نیومده

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا من ک از زن عموی شوهرم میکشم ۲۰ ساله با دعا و جادو روانیم کرده چون دختر آشغال شو می خواسته بده شوهرم  شوهرم هیچ حسی بهش نداشته از اون زمان از من حرصش گرفته و نذاشته یک آب خوش از گلوم پایین بره می فهممت خدا لعنت کنه باعث شو 

اتفاقا ی بار ساعتای 4صبح بود فک کنم یکی اومد منو تحریک کرد و همزمان شوهرمو بعد باهم ارتباط گرفتیم بع ...

جن وجودداره

منوشوهرمو روی هم بستن.ب دعانویس زنگ زدم گفت بجاش شبش اجنه باهات رابطه داره نمیزاره شوهرت بیادسمتت

اتفاقا ی بار ساعتای 4صبح بود فک کنم یکی اومد منو تحریک کرد و همزمان شوهرمو بعد باهم ارتباط گرفتیم بع ...

تو خواب تحریک کرد یا بیداری .وای من تنهام دارم سکته میکنم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
چی داد بهت

جیش دختر بچه نابالغ 😅 میگم من اصلااا اعتقاد ندارم اما واقعا اثر کرد

عزیزم یه بار یه خانمی تو زیارت گاه ذیدم گفت یک سال هر روز سوره بقره خوندم زندگیم خوب شد

شنیدم حرز امام جواد هم خوبه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم یه بار یه خانمی تو زیارت گاه ذیدم گفت یک سال هر روز سوره بقره خوندم زندگیم خوب شدشنیدم حرز اما ...

برات فرستادم امیدوارم ب هدفت برسی

منم سوره بقره ی مدت پخش کردم بعد توی خواب دیدم یه کتاب جادو نیم سوز شده از در خونمون پیداکردم

زنیکه جادوگرهبعدشم گربه توی خاک جیش میکنهبکشیش روی زمین جیشش نمیاد

اخه مادرشوهر من بد نیست .مثلا ما پیشش خیلی بهم محبت میکنیم میگه چقدر خوبه همو بوس میکنید و فلان . اما خاله ی شوهرم خیلی حسود و اهل جادو جنبل هستش . 

2810