2777
2789
عنوان

پسره رو بخاطر اینکه لاغره خوشم ازش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشکر خودم بعدا میگم😂

مشخصههه داری دروغ میگی دگ.

داد میزنه تشنه توجهی و دوسداری پیش همه بگی فلانی اویزونمه وگرن چرا باید یکیو بازی داد وقتی ک خیلی راحت واژه چندش رو براش بکار ببری

ریپلی نکنید لدفا

چندشم میشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

من قدم ۱۶۳ موقع ازدواج کردم ۴۸ کیلو بودم ی سیخ کبریت 😂 الان ۶۳ کیلوم شوهرم میگه ن ب اون موقت ن ب ال ...

منم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰ الان شدم ۷۰کیلو 🤣

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
مشخصههه داری دروغ میگی دگ.داد میزنه تشنه توجهی و دوسداری پیش همه بگی فلانی اویزونمه وگرن چرا باید یک ...

اتفاقا من ب هیچکسی درموردش نگفتم

تشنه هم اصن نیستم چون من توجه ب اندازه کافی دارم کمبودش حس نمیکنم

تو هم ریپلی نکن چندشم میشه 

خدایا سپاسگزارم  
چقد خوب ک دوستشداشتمنم دلم میخواد دوستش داشته باشم تا این چیزا ب چشم نیاد

اتفاقا دختره دوسش نداشت اما پسره عاشقش بود،دختره چون قبلا با یکی دوست شده بود و بهش نرسیده بود یه جورایی عاقل شده بود،به قول خودش یه ازدواج عاقلانه داشت،ترجیحش این بود که طرف مقابل بیشتر دوسش داشته باشه ،الانم خداروشکر زندگی خوبی دارن

نمیدونمقدش خوبهوزنش شاید ب زور۶۰

نمیدونم والا ..  ب پسرای امروزی زیاد نمیشه اعتماد کرد کلا ادم درست حسابی پیدا نمیشه .. ما تو فامیل داشتیم ک پسره کچل بوده و چهره شم معمولی .. اما ی دختره خیلییی خوشگل گیرش اومده و جواب مثبت دختره هم ب این دلیل بود ک پسره خانواده دار و مومن و اهل دود و دم نبوده همین .. یا ی دختر میشناسم ۸۰ کیلو شده الان با رژیم 😅 شوهرش بقول شما بزور شاید ۶۰ کنار هم فیل و فنجونن ..ولی خوشبختن

اتفاقا دختره دوسش نداشت اما پسره عاشقش بود،دختره چون قبلا با یکی دوست شده بود و بهش نرسیده بود یه جو ...

منم ب همین دلیل ک عاقلانه باشه باهاش حرف زدم

ولی بازم احساسم انگار بیشتره متاسفانه

خدایا سپاسگزارم  
اتفاقا من ب هیچکسی درموردش نگفتمتشنه هم اصن نیستم چون من توجه ب اندازه کافی دارم کمبودش حس نمیکنمتو ...

خیلی ددسداشتی مث من رفتار کنی تیکه اخر منو نوشتی ۳۰۰ نفر فقط اینحا درحریان قرار گرفتن ک 

باش تا ده سال بعد باش

شما ریپلی هم کنس من نمیکنم دگ

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

خیلی ددسداشتی مث من رفتار کنی تیکه اخر منو نوشتی ۳۰۰ نفر فقط اینحا درحریان قرار گرفتن ک باش تا ده سا ...

ولی بنظرم اول تو از من تقلید کردی من تو تایپک اولم نوشته بودمش

اینجا هم چون ناشناسه گفتمش

وگرنه بیرون از اینجا اصن نمیگم🤨

هه

خدایا سپاسگزارم  
2810