2777
2789
عنوان

پسره رو بخاطر اینکه لاغره خوشم ازش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 98 پست
فکر نمیکنم رابطه تون به جایی برسه آخه میدونی تو تمام تمرکزت رو قیافه اس راجب ویژگی هاشم گفتیا این حر ...

نمیدونم بخدا گیر کردم 

هر چی صلاح باشه از خدا میخوام اتفاق بیفته

خدایا سپاسگزارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام مهم نیست

توام برا من مهم نیسی فک کردی اینکه بره ناراحت میشی اهمیتی داره برا من ؟؟

اصلا درمورد تو فک نمیکنم من ارزشی نداره

منتها اگر ی سر سوزن وجدان داشته باشی میگی بهش ک دوسش نداریو چندشت میشه و یکسال بچه مردم رو اذیت نمیکنی مسخره نمیکنی 

شبا چجور میخابی الله واعلم

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

یاد دوستم افتادم با یه پسره به شدت لاغر و کچل نامزد کرده بود همه بهش میگفتن این چیه انتخاب کردی لاغره کچله ،خودتو حیف کردی،اینم پاشو کرده بود تو یه کفش که باهمین ازدواج کنه،بعد ازدواج پسره رو فرم اومد موهاشم کاشت لامصب قدشم بلند بود اصلا یه چیزی شد واسه خودش،البته همه اینا صدقه سری دختره بود 

توام برا من مهم نیسی فک کردی اینکه بره ناراحت میشی اهمیتی داره برا من ؟؟اصلا درمورد تو فک نمیکنم من ...

یکساله خودش میدونه دوسش ندارم من ک مجبورش نکردم

همیشه هم بهش گفتم غیرمستقیم ک نمیخوام 

تا الانم عشقی ک بهم داره موندگار شده وگرنه خودش میرفت 

خدایا سپاسگزارم  
نمیدونم بخدا گیر کردم هر چی صلاح باشه از خدا میخوام اتفاق بیفته

بشین قشنگ فکر کن ببین توان اینو داری که با همچی کنار بیایی؟ 

چون درسته توام احساساتی داری اون پسرم داره و خب اینکه اگر خیلی بدجور دلش بشکنه درست نیست گناه داره خودتم همینجور 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکساله خودش میدونه دوسش ندارم من ک مجبورش نکردمهمیشه هم بهش گفتم غیرمستقیم ک نمیخوام تا الانم عشقی ک ...

آیدیشو بده همین پیامتو بفرسم براش مگ نمیگی میدونه ددسش نداری و گفتی بهش ک چندشت میشه پس قاعدتا مشکلی نباید داشته باشی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

یاد دوستم افتادم با یه پسره به شدت لاغر و کچل نامزد کرده بود همه بهش میگفتن این چیه انتخاب کردی لاغر ...

چقد خوب ک دوستشداشت

منم دلم میخواد دوستش داشته باشم تا این چیزا ب چشم نیاد

خدایا سپاسگزارم  
2810