2777
2789
عنوان

پسره رو بخاطر اینکه لاغره خوشم ازش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 98 پست
۲۴

بنظرم درخواستتو رک و راست و خیلی محترمانه به طرف بگو ‌،اگر قبول کرد بخاطر تو یه تغییری تو ظاهرش ایجاد کنه که باهاش ادامه بده اما اگه قبول نکرد تمومش کن خودتو درگیر یه رابطه پوچ نکن،بزار تکلیف هردوتون روشن بشه حیفه عمر آدم اینجوری تلف بشه،الان نمیدونی بعدها میفهمی و افسوس میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم درخواستتو رک و راست و خیلی محترمانه به طرف بگو ‌،اگر قبول کرد بخاطر تو یه تغییری تو ظاهرش ایجا ...

اره گفتم و باشگاهو شروع کرده

کلا هر چی بگم ن نمیگه

ولی درکل تا حالا ازش چیزی نخواستم 

خدایا سپاسگزارم  
اره گفتم و باشگاهو شروع کردهکلا هر چی بگم ن نمیگهولی درکل تا حالا ازش چیزی نخواستم

انشالله برای هردوتون خیر باشه، بداخلاقی و بی احترامی هم نکن که اگر یک درصد هم در آینده به هم رسیدین حرمتها شکسته نشه و شرمندش نباشی

😂😂😂 اما خودم از وزن الانم بشدت راضیم و اصلااا حاضر نیستم فیلمای عقدمو ببینم شبیه معتادا بودم 🥴🥴

منم همینطور از لاغری بدم میا چون قدم بلند بود کلا همه مسخرم میکردن دهنشون باز بود

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار