2777
2789
متاسفم واسه شرایط تلخی که تجربه می‌کنی عزیزم،اما چند تا نکته:اول اینکه مسبب کدوم یکی از این چالش‌ها ...

ما تا حالا مسافرت هیجا نرفتیم دوساله عروسی کردم تازه الان اومدیم بخاطر مبلم اومدیم ک مبل بخریم

شوهرم از امشب ک شب لوله شروع کرده ک چرا فلان روز فلان رفتارو با خانوادم کردی یا چرا اینو گفتی اونو گفتی 

حرفاییم ک با فامیلام و خانوادم حرف میزنم همه ور می‌دونه چون مثل احمقا می‌شینم جلوش همه چیو میگم هیچ راز و سیاستی ندارم بعدش میزنش توو‌ سرم

دلم برا خودم میسوزه ک هیچ عارو درد ندارم متنفرم ازش تا یکم باهام خوب میشه یادم می‌ره رفتارا بدشو باز خر میشم جلوش حرف میزنم بعد ب ضرر خودم میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

متاسفم واسه شرایط تلخی که تجربه می‌کنی عزیزم،اما چند تا نکته:اول اینکه مسبب کدوم یکی از این چالش‌ها ...

عزیزم بنظرت از فردا چطور رفتار کنم شوهرم مسافرت را تلخ نکنه سرم

چهار روز می‌خوایم بریم شیراز 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید