2777
2789

از ناراحتی خوابم نمیبره. هیچوقت فکرشو نمی‌کردم آنقدر بدبخت باشم

مادرم شانس نیاورد مادرم خیلی زحمتمو کشید موند ب پام تا عروسی کردم بعد خودش عروسی کرد با ی مرد پست عوضی که بعد عروسی چهره واقعیش رو نشون داد ی مرد خیانتکار پست

پدرم ک معتاد بددل بود همیشه ب شدت در قفل میکرد رو مادربزرگم ( مادر خودش ) و مادرم دیگه طاقت نیاورد طلاق گرفت....

الان بابام کمپ خونه پدریشو فروختن وکالت تام بلاارض گرفتم ازش ک حقشو بالا نکشن چون اعتیاد شدید داشت بردمش کمپ

از اون طرف عموهام میخوان حقمون بخورن من شهر غریب زندگی میکنم می‌خوام واسه بابام نزدیک خودم خونه بگیرم با شوهرم روابطش خوبه عموهام حسودن میگن نه

از اون ور اومدم شهری ک مامانم زندگی می‌کنه از بس شوهرش پست نرفتیم خونش با شوهرم اومدیم هتل چی بگم از احترامایی ک گذاشتیم به شوهر مامانم الان جلو شوهرم شرمنده

مامانمم دوتا پسر داره داداش دارم نمیتونه جدا شه همش گریه می‌کنه از دوریم فردا میرم دم خونه ببینمش برگردم شهرم چقدر بدبختم من اینا خلاصه بود.....شوهرم تا یچیز بگم بهم تنا میده زخم زبان میزنه آبروم رفته

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته درک میکنم ولی توهم بایدبه زندگی خودت برسی شوهرا همشون سرکوفت میزنن هرچقدم بریزی جلوشون قدرنشناسن نبایدبرات مهم باشه به راهت ادامه بده باانرژی مثبت وقطعا موفق میشی توزندگیت..درکنارش کارهای خانوادتوانجام بده ولی ارامشتوحفظ کن تابه زندگیت لطمه وارد نشه عزیزم

یعنی چی در قفل میکرد رو مادر بزرگم؟:))

انقد. بددل بود ب همه کس شک داشت بابام

مثلا مادربزرگم یعنی مامان بابام میخواست بره خونه پسرش یعنی عموم

بعد پدربزرگم نمیزاشت می‌گفت چرا هرروز میری خونه پسرمون ببین چقدر بددل بودن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

همسر مادرت حق این کارا رو ندارهچرا ادبش نمیکنید؟

زورمون بهش نمی‌رسه خیلیییی بدجنسه مامانم می‌ترسه باهاش در بیفته بچهاشو ازش بگیره 

متاسفم واسه شرایط تلخی که تجربه می‌کنی عزیزم،اما چند تا نکته:

اول اینکه مسبب کدوم یکی از این چالش‌ها شما بودی که الان همسرت داره به شما طعنه میزنه؟اگه واقعا از درون حس ارزشمند بودن داشته باشی هیچکس نمیتونه حتی اشتباهات خودت رو به رخت بکشه چه برسه به اطرافیانت.این از این.

دوم اینکه خیلی از مسائلی که مطرح کردی سخت و بد و ناخوشایند هستن اما قرار نیست واسشون سناریوهای تلخ بنویسی و دلت واسه خودت بسوزه.نمونه‌ش همین هتل رفتن.بله بهتر بود که شما یه خانواده معمول میداشتی و امشب مهمون مادرت میبودی اما حالا که نشده اینقدر فرو نرو توی احساس غم. من سالهاست که مادر و پدرم فوت کردن و توی موقعیت‌های مختلف شدیدا آرزو می‌کنم کاش حضور و محبت و حمایتشون رو میداشتم،اما سریع دست خودم رو میگیرم و از اون فاز میکشم بیرون،چون موندن توش بجز حال خرابی فایده‌ای نداره.

مورد آخر هم اینکه خوبه که به خانواده‌ت کمک می‌کنی اما بپذیر شما نه میتونی نجاتشون بدی و نه اینکه همه مشکلاتشون رو حل کنی.

امیدوارم در روزهای پیش رو آروم‌تر و شادتر باشی قشنگم❤️

متاسفم واسه شرایط تلخی که تجربه می‌کنی عزیزم،اما چند تا نکته:اول اینکه مسبب کدوم یکی از این چالش‌ها ...

ممنون بابت حرفات انرژی مثبتت عزیزدلم خیلی دوستت دارم 

آرامش گرفتم ازت

بابام انقدر بهم بد کرده همیشه میگم کاش یتیم میشدم بهتر تا اینطور مسیبت. خیلی حالم بده خیلی.

مامانمم بدبخت شده ولی من از همشون بدبخت تر دیگه خودت تا تهش برو امشب من هتل بقول خودت باید ی خانواده معمولی داشتم حداقل میرفتم مهمانشون بودم.

جالبش اینجاست دوستای من و همسرم که شهرستان هستند فکر میکنند پدر مادرم پیش همن و ما الان اومدیم مهمونی خونه بابام و بخور بخواب و خوش گذرانی کنار خانواده !! نمیدونن بجز بدبختی و گریه و دوری هیچی رو تجربه نکردم نمونش همین هتل .

2810