2777
2789
عنوان

تو یه جشنی یه خانمی از من خوشش اومد و بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 49 پست
اینا فرعیات هست از نوع نگاه چطور به اخلاق طرف پی میبرین؟در درجه اول پسر مهمه بعد اخلاق خانواده که با ...

برعکس این قدرت رو  زنان کمی دارند که از اون نوع نگاه که برگرفته از نوع رفتار و خلق طرفه میفهمن که چی به چیه کار آسانی نیست اصالت خیلی مهمه چون فرزندت میشه فامیل اونا هرچی باشه چه خوب چه بد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بعضی ها مدلشون همینه شاید منظور بدی نداشته باشنمثلا برای خود من پیش اومده مادر داماد سن شون زیا ...

مدلشونه که مدلشون درست و محترمانه نیست

خودت داری میگی به خاطر سن زیادش یعنی به روز نبودن و تفکرات سنتی

این چیزا مهمن اونقدر سطحی نیستن که ازشون گذر کرد

پس فردا به خاطر همین تفکرات اومد و دخالت کرد هم همینو میگی؟

اتفاقا نوع رفتارها خیلی مهمن نشون دهنده‌ی فرهنگن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برعکس این قدرت رو زنان کمی دارند که از اون نوع نگاه که برگرفته از نوع رفتار و خلق طرفه میفهمن که چی ...

اوکی ولی شما یه نفر رو  صرفا به خاطر نگاهش قضاوت میکنین؟

به نظرم باید فرصت حرف زدن داده بشه تا عیب و نقصی هم هست خودش رو نشون بده 

البته بعضی ها هم بازم توی حرف زدن خودشون رو لو نمیدن توی عمل باید دید

مدلشونه که مدلشون درست و محترمانه نیستخودت داری میگی به خاطر سن زیادش یعنی به روز نبودن و تفکرات سنت ...

خواهر من

من نگفتم مشکلی نیست برن جواب مثبت بدن :)))))

گفتم عجله نکنن همین.... زود پیش داوری نکنن

من خودم به همین مدل خواستگاری جواب رد دادم

اما دلیلم فقط نوع نگاه نبود بعدا متوجه شدم اقاپسر از خودشون اختیاری ندارن گویا

بی خود کرده نگاهش طبیعیه

منم از خواستگاری سنتی واسه همین نگاه های مادرشوهرا بدم میاد

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اوکی ولی شما یه نفر رو صرفا به خاطر نگاهش قضاوت میکنین؟به نظرم باید فرصت حرف زدن داده بشه تا عیب و ...

کسانی که نظرات تندی میدن اکثرا ازدواج نکردن و دنبال کراش بازی هستن 

اسی خودش باید عاقل باشه 

به نظر منم میتونه منشاش حسادت باشه البته نه برای شماولی خیلیا خیر خواهانه نظر نمیدن دور از جون شما

والا من ازدواج کردم خودمم بچه دارم ازدواج کنی تو سایت سودی برای من نداره من اونجاهم گفنم خواستگاری سنتی زمان مجردی خودم قبول نداشتم و حتما برای دخترمم همین نطرو دارم.

2810