2777
2789
عنوان

ناخنام چطور شدن⭕ عکس🌈❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 77 پست
عزیزانی ک کاشت داریندرسته میگن اگ ی بار کاتت ناخن انجام بدی مجبوری مدام ترمیم کنی؟ چون میگن ناخن خود ...

اینکه نازک میشه اره

ولی مجبور به کاشت نیستی

میتونی کاور یا ژلیش کنی

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

فدات بشمم منهمه انرژیم رو من از وجود تو میگیریم😍

نه بخدا دیگه دارم شرمنده میشم اقا😂🫢

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجاییشایدم اینطوره

امان از شناسایی شدن... ❤❣️

اره دیگه شهر های مختلف قیمتا متفاوته

بخدا دیدی 😍🤣😂توهم بیا🫢😁

خخخخ اره دیدم عزیزم جان چشم منم اومدم با یه دخترلاو بترکونیم بهتر از این بایه پسر لاو بترکونیم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مال من اینه باید برم ترمیم🙈

به به سفید همیشه دلبر

اره دیگه وقتشه ❤😍

خخخخ اره دیدم عزیزم جان چشم منم اومدم با یه دخترلاو بترکونیم بهتر از این بایه پسر لاو بترکونیم

ولا بخدا حق به توان بینهایت

چشمت بی بلا عزیزم مرسی از وایب قشنگت❤😍

چ دلبری زرد میشه بگی 😂ضایع میشه. منم ک غذا دهن بچه میزارم بعد میشینم گریه میکنم 🤦‍♀️

منم همیشه این مشکل رو داشتم ولی راه حل رو پیدا کردم😍🫢

چسب رازی میزنی یه دودیقه صبر میکنی خشک شن بعد اروم جمعش میکنی دور میزنی دور ناخن قشنگ هر چی رنگ اومده رو ناخن رو میگیره

منم همیشه این مشکل رو داشتم ولی راه حل رو پیدا کردم😍🫢چسب رازی میزنی یه دودیقه صبر میکنی خشک شن بعد ...

عه جدی😍من ک عاشق سفیدم. میخاستم دگ نزنم 

همسرم میگف از این دستکش مشمپاییا بپوش ولی نمیشه ک😂

دمت گرم امتحان میکنم 

2810