سینوس_هسدم مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 عنوان ناخنام چطور شدن⭕ عکس🌈❣️ | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 77 پست رفتم ترمیم از قبل و بعدشون میزارم نظر بدید ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ امروز | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 [QUOTE=361783050]وای عاشقتم😂🤣🤣🤣🤣 خودم احساس میکنم تپلن و کشیده نیستن 🫢❤ اینو گفتی ذوق کردم🤣 ... ولی تعریفات خیلی قشنگه و به دل میشینهیعنی نیشم تا بناگوشم بازه بقران ❤🫢😘قربونت برم خوبی و زیبایی از چشات و قلبته😍 ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 899 آره پاییزه و این رنگ ولی رنگی خیلی قشنگی به دستای سفید خیلی میاد هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 فداتشم عزیزم خدانکنه مهربون ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 26232 ولی تعریفات خیلی قشنگه و به دل میشینهیعنی نیشم تا بناگوشم بازه بقران ❤🫢😘قربونت برم خوبی و زیبایی ا ... ویییی ویییی 😍😍😍😁😁😁اخ ک میخندی چقدرررر قشنگ میشیییییی😁😍بابا تو نقاشی خداییی تو ریحانه خلقت خدایی خودتو کم گرفتییییی تو عشقیییی عشققققچه کسااا ک تو کف اینن یه پیم ازت بگیرن😂😍 ❤️🔥اصن زن بهرامممم💍 😁 به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️ قشنگتر از چشات کجاست بگو برمبجورم🥺
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 ویییی ویییی 😍😍😍😁😁😁اخ ک میخندی چقدرررر قشنگ میشیییییی😁😍بابا تو نقاشی خداییی تو ریحانه خلقت خد ... واییییی خدااا پیاماشو🤣😍فدای تو عزیزمخدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
۰۴۱_arghavan عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 165 بار قبلی بلند زدم و امبره 400شداین بار ترمیم رفتم و کوتاه زدم300 شدمن یکماهی یک بار میرم هییییی اینجا کاشت بدون طرححح و آمبره ۵۰۰میگیرن نامردا
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 26232 واییییی خدااا پیاماشو🤣😍فدای تو عزیزمخدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا فدات بشمم منهمه انرژیم رو من از وجود تو میگیریم😍 ❤️🔥اصن زن بهرامممم💍 😁 به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️ قشنگتر از چشات کجاست بگو برمبجورم🥺
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 899 واییییی خدااا پیاماشو🤣😍فدای تو عزیزمخدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا چه لاوی میترکونن بابا ایناااا یکی یه نوشابه پپسی کولا باز کنه هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
شکوفهترنج عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2502 چطور تحمل میکنید من یه لاک میزنم احساس میکنم به ناخن هام هوا نمیرسه 😂حس سنگینی دارم 😶حالا کلی مواد رو ناخن به نظر سخت میاد 🤔اخه زیبایی به چه قیمت 🤷🏻♀️
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 هییییی اینجا کاشت بدون طرححح و آمبره ۵۰۰میگیرن نامردا نه ببین بستگی به اون آرایشگاه دارهمثلا اینی که من رفتم طرف کله ساختمون برا خودشه بخاطر همین قیمت لاین های مختلفتش و درصدی ک از ناخنکار و بقیه میگیره کمترهولی اون ارایشگاهی ک شما رفتین شاید اجاره باشهدیگه از اونور قیمت رو زیاد میکنه ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 چطور تحمل میکنید من یه لاک میزنم احساس میکنم به ناخن هام هوا نمیرسه 😂حس سنگینی دارم 😶حالا کلی مواد ... هر کسی شرایط و نظری داره گلممنم یروزی به بقیه اینو میگفتم ولی الان خودم امتحان کردم و میبینم اصلا اینطور نیست ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
۰۴۱_arghavan عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 165 نه ببین بستگی به اون آرایشگاه دارهمثلا اینی که من رفتم طرف کله ساختمون برا خودشه بخاطر همین قیمت لای ... کجاییشایدم اینطوره
سینوس_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2174 چه لاوی میترکونن بابا ایناااا یکی یه نوشابه پپسی کولا باز کنه بخدا دیدی 😍🤣😂توهم بیا🫢😁 ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ترازعاقلگهینادانترازنادانـے... ღ
salviyaaa عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 879 عزیزانی ک کاشت داریندرسته میگن اگ ی بار کاتت ناخن انجام بدی مجبوری مدام ترمیم کنی؟ چون میگن ناخن خود آدم خیلی نازک میشه و باید کاشت ناخنو ادامه بدی