با یه پسری میرم بیرون، چون سرمایی هستم برای من کاپشن اضافه میاره، هر بار از قبل یه کافه ی خوشگل انتخاب کرده و مهمونم میکنه، با ماشینش منو هرجای شهر که بخوام میبره و بهم گفت میخوام جاهای قشنگ شهرو همشو نشونت بدم، موقع رد شدن از خیابون مراقبمه، کتاباشو بهم قرض میده، برای اینکه منو ببینه مشتاقه و خودش پیشنهاد دیدار میده هفته ای یکبار، حواسش هست درسمو بخونم، حواسش هست سر موقع بخوابم، اگر جاییم درد بکنه همش میپرسه و نگرانه که میام بیرون اذیت نشم، به خطوط قرمزم احترام میگذاره... آممم خیلی قشنگه، خیلی خوشحالم از بابتش🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزجانراستش من تجربه های خیلی بدی داشتم و خیلی احتیاط می کنم بله حق با شماست به صحبتاتون فکر م ...
ادم وقتی تجربه های بدی داره و یکی میاد اینطوری خوب وارد زندگیش میشه فکر میکنه فرشته وارد زندگی شده اون الان فرشته هست ولی بدون که همه آدما جنبه خوب و بد دارن سعی کن با اخلاق و رفتارت جنبه بدشو قلقلک ندی بازم میگم آدما زود خودشون رو گم میکنن و عوض میشن
جواب هوش مصنوعیبه نظر میرسد که این پسر واقعاً به شما توجه دارد و برای شما اهمیت زیادی قائل است. نشا ...
این درسته ولی تو ایران باید احتیاط کرد پسرا ممکنه نقش بازی کنن
کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا ) دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
این درسته ولی تو ایران باید احتیاط کرد پسرا ممکنه نقش بازی کنن
کاملاً درسته. احتیاط همیشه مهمه، به خصوص وقتی که با افراد جدید آشنا میشوید. در هر کشوری، افراد ممکنه نقش بازی کنن یا نیتهای متفاوتی داشته باشن. چند نکته برای احتیاط بیشتر:
1. **آهسته پیش بروید**: عجله نکنید و به خودتان زمان بدهید تا فرد مقابل را بهتر بشناسید. 2. **گوش دادن به حس ششم**: اگر چیزی به نظرتان مشکوک یا نادرست میآید، به حس ششم خود اعتماد کنید. 3. **مشورت با دوستان و خانواده**: نظرات و تجربیات دوستان و خانواده میتواند به شما کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرید. 4. **حفظ حریم شخصی**: اطلاعات شخصی و حساس خود را به راحتی با کسی که تازه آشنا شدهاید، به اشتراک نگذارید.
مهمترین چیز این است که همیشه به خودتان و احساساتتان احترام بگذارید. امیدوارم که تجربههای خوبی داشته باشید و همیشه ایمن و خوشحال باشید. 😊💖