2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم

565 بازدید | 69 پست

با یه پسری میرم بیرون، چون سرمایی هستم برای من کاپشن اضافه میاره، هر بار از قبل یه کافه ی خوشگل انتخاب کرده و مهمونم میکنه، با ماشینش منو هرجای شهر که بخوام میبره و بهم گفت میخوام جاهای قشنگ شهرو همشو نشونت بدم، موقع رد شدن از خیابون مراقبمه، کتاباشو بهم قرض میده، برای اینکه منو ببینه مشتاقه و خودش پیشنهاد دیدار میده هفته ای یکبار، حواسش هست درسمو بخونم، حواسش هست سر موقع بخوابم، اگر جاییم درد بکنه همش میپرسه و نگرانه که میام بیرون اذیت نشم، به خطوط قرمزم احترام میگذاره... آممم خیلی قشنگه، خیلی خوشحالم از بابتش🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عالیه ولی یک نصیحت خواهرانه خیلی وابستش نشو یا حداقل نشون نده خیلی وابستشی و بدون اون زندگی نمیکنی بزار فکر کنه تو یک شخصیت مستقلی که اگه کار خوب کنه ازش تشکر میکنی و قدردان هستی ولی اگه بدی کنه کنار گذاشته میشه خیلی مطمئنش نکن از بودنت 😊

منم خوشحال شدم برات 😍❤️ 

اگه رابطتون جدیه حتما از لحاظ شخصیتی و اخلاقی بسنجش ببین تو موقعیتای مختلف چیکار میکنه ان شا الله خوشبخت شین

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
مطمئنی واقعی داری میگی؟

به خدا

خودمم تو شوکم

من خیلی یه سری ادما تو زندگیم اذیتم کردن

این ادم خودش سر و کلش پیدا شد و کاراش خیلی خوشحالم میکنه یه حس خوبی دارم میدونی چی میگم...

2810