2777
2789

خیلی‌ها به من می‌گن کتابی حرف می‌زنی آخه

حس می‌کنم مخاطب اون تاپیک منم،

می‌گه حس می‌کنه خیلی بارش می‌شه!

京香水月

به خودت نگیر کلا ده روز عضو شدی به اونجاها نرسیده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی می‌گی؟

بله.کلا هیچ چیزو به خودت نگیر.اگر کست باکس رو داری کتاب صوتی چهار میثاق رو گوش بده.

اونی که نیما ریئسی گویندش هست

Book with  arsalan

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بله.کلا هیچ چیزو به خودت نگیر.اگر کست باکس رو داری کتاب صوتی چهار میثاق رو گوش بده.اونی که نیما ریئس ...

Arsii

کتاب با ارسلان

بله.کلا هیچ چیزو به خودت نگیر.اگر کست باکس رو داری کتاب صوتی چهار میثاق رو گوش بده.اونی که نیما ریئس ...

باشه حتماً گوش می‌کنم مرسی بابت پیشنهادت 

京香水月